Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Scandia împrumută zeci de milioane de euro, ca să scape de datorii mai vechi!

Autor: Meat MIlkmiercuri, 27 noiembrie, 2013

Producatorul de conserve Scandia Food a obtinut un credit de 22 de milioane de euro de la Banca Transilvania, fondurile urmand sa fie utilizate pentru achitarea creditelor existente, pentru optimizarea capacitatilor tehnologice si pentru asigurarea capitalului pentru noi oportunitati de investitie in 2014.

„Intram intr-o noua etapa de dezvoltare a Scandia Food si ne bucuram  sa avem alaturi de noi Banca Transilvania, o companie romaneasca puternica, la fel cum este si Scandia. Sunt sigur ca vom reusi sa indeplinim impreuna obiectivele stabilite”,a declarat Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food , noteaza Magazin progresiv.

Scandia Food este lider pe piata conservelor pe baza de carne din Romania, avand o cota de piata in volum de peste 45% (sursa: ACNielsen, august – septembrie 2013). Compania este prezenta in mai multe categorii de business, precum conserve, mezeluri si restaurante si a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de peste 198 de milioane lei, avand 550 de angajati.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...