Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Scandia mizeză pe vechile tehnologii

Autor: Ilie Stoianmarți, 13 august, 2013

Scandia Food a lansat o gama de pate-uri Scandia fabricate fara E-uri si alti aditivi, folosind metode de conservare traditionale: fierberea in aburi a recipientului inchis ermetic, procedeu folosit in gospodariile populatiei pentru conservele de toamna.

„Noile retete nu contin nici un aditiv, E, colorant sau conservant si pastreaza cu rigoare gustul de pate cu care Scandia si-a obisnuit consumatorii”, se arata intr-un comunicat de presa. „Noile pate-uri sunt realizate din ficat integral de pui, porc, gasca, rata sau curcan dupa o reteta clasica din 1922 pe care Josef Theil, cel care a deschis fabrica Scandia in Sibiu, o prepara”, se afirma intr-un comunicat preluat de Revista Piata.

Scandia Food a lansat noua gama de pate Scandia dupa ce a analizat preferintele si obiceiurile alimentare ale romanilor. Studiul comandat de compania sibiana a fost realizat de Exact Cercetare si Consultanta si a aratat ca 74% dintre romani sunt preocupati de dieta si de propria greutate.(Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...