Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Scandia romana are o noua structura de actionariat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Scandia Romana SA, lider national pe piata conservelor din carne, are o noua structura a actionariatului. Pachetul de actiuni de 5 % detinut de Ioan Sorin Bozdog a fost achizitionat de societatea SC Elga Comert S.R.L., actionarul majoritar al companiei de la Sibiu.

Ioan Sorin Bozdog a ocupat pana in aprilie 2008 functia de director general adjunct in cadrul companiei, cand a decis retragerea din aceasta functie. Negocierile dintre Elga Comert si Ioan Sorin Bozdog au demarat anul trecut, iar finalizarea procesului si incheierea tuturor formalitatilor a avut loc la inceputul acestui an, valoarea tranzactiei fiind confidentiala.

In ceea ce priveste noua structura a actionariatului, SC Elga Comert S.R.L este in continuare actionarul majoritar (detinand in acest moment 80,69 % din actiunile companiei), in timp ce S.C. Spot Industrial SRL detine 15%, iar restul de 4,31 % se afla in posesia altor persoane fizice, declara Robert Redeleanu, CEO Scandia Romana.

Compania a atins la finele lui 2008 o cifra de afaceri de 197.9 milioane lei, in crestere cu 19 % fata de 2007. In primul trimestru al anului 2009, Scandia Romana a inregistrat o cifra de afaceri de 41.29 milioane lei, in crestere cu aproximativ 14 % fata de perioada similara a anului 2008.

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...