Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SCHIESSL FRIGOTEHNIC va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 22 februarie, 2016

SCHIESSL FRIGOTEHNIC Romania va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care, în zilele de 12 și 13 mai 2016, va reuni la Hotel Alpin din Poiana Brașov, elita industriilor autohtone de carne și lapte, precum și companii din străinătate și numeroși oaspeți din mediul internațional de afaceri. Detalii despre organizarea manifestării și înscrieri, pe site-ul meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

 

SCHIESSL FRIGOTEHNIC ROMANIA a luat fiinţă în anul 1998 prin asocierea firmelor SOÓS ÉS TÁRSA R.t. din Ungaria (Budapesta) şi TRANSNORDIC SERVICE  din România  (Cluj – Napoca) sub denumirea : ROSOÓS FRIGOTEHNIC S.R.L.

 

Începând cu 2003 în asociaţie a intrat şi ROBERT SCHIESSL GmbH din Germania, iar din iunie 2013 asociația acționarilor este formată doar din ROBERT SCHIESSL GmbH și TRANSNORDIC SERVICE, de unde vine și schimbarea denumirii societății. În acest fel, SCHIESSL FRIGOTEHNIC ROMANIA S.R.L. se alatură firmelor din grupul SCHIESSL  care activează ca engross-ist de utilaje şi componente frigorifice în Germania, Austria, Croaţia, Ungaria, Cehia, Polonia, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Slovacia, Elveţia şi Norvegia.

 

Obiectivele noastre:

 

Mentinerea si diversificarea unor relatii de afaceri de lunga durata cu clientii si furnizorii nostri;

Imbunatatirea continua a produselor noastre pentru a raspunde cerintelor pietei.

Testarea si cercetarea produselor noastre pentru a raspunde normelor de protectie a mediului ;

Eforturi sustinute pentru cresterea fiabilitatii si realizarea raportului optim pret-calitate ;

Asigurarea suportului tehnic si cursuri de specialitate pentru angajati si clienti ;

 

Orientarea spre client:

 

Monitorizam atent fluctuatiile pietei si ne pliem la cerintele ei pentru a raspunde optim cerintelor clientilor nostri. Scopul nostru este sa devenim un partener sigur si de incredere pentru fiecare dintre clientii nostri.

 

Solutii tehnice si sfaturi:

 

avem satisfactia de a va putea acorda sfaturi competente din domeniul frigotehnic si al aerului conditionat. Specialistii nostri calificati si experimentati va vor ghida pretutindeni in  “jungla produselor”.

 

Asistenta in proiectare:

 

specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi solutii fiabile pentru concretizarea proiectului dumneavoastra;

 

Gama internationala de produse:

 

Bazandu-ne pe stocul nostru si al partenerilor din grup va punem la dispozitie peste 30.000 de repere de la peste 100 de producatori si furnizori . Veti beneficia de o livrare rapida peste tot in tara si in Europa.

 

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...