Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SCHIESSL FRIGOTEHNIC va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkluni, 22 februarie, 2016

SCHIESSL FRIGOTEHNIC Romania va participa la cea de-a V-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care, în zilele de 12 și 13 mai 2016, va reuni la Hotel Alpin din Poiana Brașov, elita industriilor autohtone de carne și lapte, precum și companii din străinătate și numeroși oaspeți din mediul internațional de afaceri. Detalii despre organizarea manifestării și înscrieri, pe site-ul meat-milk.ro sau la telefon 021.223.25.21.

 

SCHIESSL FRIGOTEHNIC ROMANIA a luat fiinţă în anul 1998 prin asocierea firmelor SOÓS ÉS TÁRSA R.t. din Ungaria (Budapesta) şi TRANSNORDIC SERVICE  din România  (Cluj – Napoca) sub denumirea : ROSOÓS FRIGOTEHNIC S.R.L.

 

Începând cu 2003 în asociaţie a intrat şi ROBERT SCHIESSL GmbH din Germania, iar din iunie 2013 asociația acționarilor este formată doar din ROBERT SCHIESSL GmbH și TRANSNORDIC SERVICE, de unde vine și schimbarea denumirii societății. În acest fel, SCHIESSL FRIGOTEHNIC ROMANIA S.R.L. se alatură firmelor din grupul SCHIESSL  care activează ca engross-ist de utilaje şi componente frigorifice în Germania, Austria, Croaţia, Ungaria, Cehia, Polonia, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Slovacia, Elveţia şi Norvegia.

 

Obiectivele noastre:

 

Mentinerea si diversificarea unor relatii de afaceri de lunga durata cu clientii si furnizorii nostri;

Imbunatatirea continua a produselor noastre pentru a raspunde cerintelor pietei.

Testarea si cercetarea produselor noastre pentru a raspunde normelor de protectie a mediului ;

Eforturi sustinute pentru cresterea fiabilitatii si realizarea raportului optim pret-calitate ;

Asigurarea suportului tehnic si cursuri de specialitate pentru angajati si clienti ;

 

Orientarea spre client:

 

Monitorizam atent fluctuatiile pietei si ne pliem la cerintele ei pentru a raspunde optim cerintelor clientilor nostri. Scopul nostru este sa devenim un partener sigur si de incredere pentru fiecare dintre clientii nostri.

 

Solutii tehnice si sfaturi:

 

avem satisfactia de a va putea acorda sfaturi competente din domeniul frigotehnic si al aerului conditionat. Specialistii nostri calificati si experimentati va vor ghida pretutindeni in  “jungla produselor”.

 

Asistenta in proiectare:

 

specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi solutii fiabile pentru concretizarea proiectului dumneavoastra;

 

Gama internationala de produse:

 

Bazandu-ne pe stocul nostru si al partenerilor din grup va punem la dispozitie peste 30.000 de repere de la peste 100 de producatori si furnizori . Veti beneficia de o livrare rapida peste tot in tara si in Europa.

 

Noutăți la Meat Milk 2019: Forum Retail
Autor: meatmilk  /   marți, 12 martie 2019

Ediția 2019 a Expo-Conferinței Internaționale Meat Milk, evenimentul central în calendarul anual de manifestări de profil, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub genericul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, va aduce în fața...

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Astfel, în cele două zile ale evenimentului,...