Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Schimbare în cultura companiei braziliene de procesare carne BRF

Autor: Meat MIlkluni, 11 noiembrie, 2013

Compania braziliană de procesare carne și produse alimentare BRF a declarat că operațiunile de producție primară porc și carne de pasăre va rămâne ”ograda” companiei , în urma vânzării afacerii de îngrășare și abatorizare carne de vită către procesatorul brazilian Minerva, informează The Meat Site.

Vorbind la o conferință specială din Londra pentru a prezenta noua strategie a companiei și rezultatele celui de-al treilea trimestru, CEO-ul Claudio Galeazzi a declarat că din cauza unora dintre piețele pe care compania le aprovizionează , ar fi nepractic să aibă terți furnizori de materii prime pentru producția sa de carne de porc și pasăre .

Acesta a spus că ar fi esențial pentru companie să aibă controlul cerințelor sanitare și genetice. ” În piața halal, de exemplu , trebuie să avem cerințe sanitare specifice și nu putem avea o aprovizionare de la terțe părți ( pentru afacera cu carne de pasăre) , ” a declarat domnul Galeazzi .

Acesta a mai adăugat : ” Țările musulmane trebuie să dispună de mecanisme sanitare foarte , foarte puternice în operațiunile de sacrificare și de producție . ”
Operațiunile de sacrificare și dezosare deținute de compania BRF în unitățile de producție din Várzea Grande și Mirassol D’ Oeste , ambele situate în statul Mato Grosso , cu o capacitate combinată de sacrificare a 2.600 de capete pe zi.

În urma vânzării , compania BRF a achiziționat un pachet de 15,2 la sută acțiuni la Minerva și două locuri în consiliul de administrație al companiei .

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...