Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Schimbare în conducerea KolnMesse

Autor: meatmilkvineri, 25 mai, 2018

(Comunicat) Anne Schumacher (37) a devenit noul Vicepreședinte responsabil cu domeniul de expertiză al Koelnmesse în domeniul alimentației și alimentelor. În noua sa funcție, doamna Schumacher va fi responsabilă pentru târgurile Anuga, ISM, Eu’Vend & coffeena, Veganfach, Anuga FoodTec și ProSweets Köln, din cadrul portofoliului de evenimente Köln din Koelnmesse.

 

Ea va fi, de asemenea, responsabilă pentru strategia și comunicarea globală a întregului segment Koelnmesse „Competența globală în alimentație și alimente Tec”, inclusiv târgurile respective care se desfășoară în afara Germaniei.

 

„Domnișoara Anne Schumacher se distinge prin experiența sa vastă de leadership și prin know-how-ul specializat. Vom colabora cu ea pentru a dezvolta în continuare rețeaua globală a târgurilor noastre lider, în Germania și în străinătate „, afirmă Gerald Böse, Președintele și Directorul Executiv al companiei KolnMesse.

 

Anne Schumacher a ocupat cel mai recent o poziție de conducere la organizatorul internațional de târguri UBM EMEA-Amsterdam. Acolo a adunat o vastă experiență în sectorul târgurilor și evenimentelor.

 

Segmentul de produse alimentare este unul dintre cele cinci segmente de gestionare a comerțului echitabil din KolnMesse. Anne Schumacher în înlocuiește pe Dietmar Eiden, care a condus acest segment din 2012 și a părăsit Grupul la începutul anului 2018, la propria sa solicitare, pentru a face față unor noi provocări profesionale. Comitetul Executiv al Koelnmesse îi dorește Annei Schumacher succes în noua sa funcție.

COMAGRI: Declarație privind PAC 2021
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 23 mai 2018

În data de 22 mai, Comisia pentru Agricultură a Parlamentului European a dat publicității o Declarație în care enunță principalele condiții care trebuie avute în vedere, la elaborarea exercițiului financiar al Uniunii Europene, pe componenta agroalimentară, în perioada 2021-2027.   În document se...

EuroCommerce: Cerem condiționarea acordării de fonduri europene de respectarea statului de drept
Autor: meatmilk  /   miercuri, 16 mai 2018

(Comunicat) Vorbind în cadrul Comisiei Europene, Christian Verschueren-Președinte al EuroCommerce a transmis organismului european opinia și propunerile asociației pe care o conduce, în legătură cu viitorul buget al Uniunii Europene și a informat cu privire la prioritățile celui mai mare angajator din sectorul privat din UE. Acesta a...