Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Schimbare în conducerea KolnMesse

Autor: meatmilkvineri, 25 mai, 2018

(Comunicat) Anne Schumacher (37) a devenit noul Vicepreședinte responsabil cu domeniul de expertiză al Koelnmesse în domeniul alimentației și alimentelor. În noua sa funcție, doamna Schumacher va fi responsabilă pentru târgurile Anuga, ISM, Eu’Vend & coffeena, Veganfach, Anuga FoodTec și ProSweets Köln, din cadrul portofoliului de evenimente Köln din Koelnmesse.

 

Ea va fi, de asemenea, responsabilă pentru strategia și comunicarea globală a întregului segment Koelnmesse „Competența globală în alimentație și alimente Tec”, inclusiv târgurile respective care se desfășoară în afara Germaniei.

 

„Domnișoara Anne Schumacher se distinge prin experiența sa vastă de leadership și prin know-how-ul specializat. Vom colabora cu ea pentru a dezvolta în continuare rețeaua globală a târgurilor noastre lider, în Germania și în străinătate „, afirmă Gerald Böse, Președintele și Directorul Executiv al companiei KolnMesse.

 

Anne Schumacher a ocupat cel mai recent o poziție de conducere la organizatorul internațional de târguri UBM EMEA-Amsterdam. Acolo a adunat o vastă experiență în sectorul târgurilor și evenimentelor.

 

Segmentul de produse alimentare este unul dintre cele cinci segmente de gestionare a comerțului echitabil din KolnMesse. Anne Schumacher în înlocuiește pe Dietmar Eiden, care a condus acest segment din 2012 și a părăsit Grupul la începutul anului 2018, la propria sa solicitare, pentru a face față unor noi provocări profesionale. Comitetul Executiv al Koelnmesse îi dorește Annei Schumacher succes în noua sa funcție.

FoodWatch: În scandalul Lactalis, ”Justiția încă așteaptă”
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 25 iulie 2018

Membrii Parlamentului francez, însărcinați cu anchetarea deficiențelor care au contribuit la izbucnirea scandalului Lactalis, determinat de prezența salmonellei în formulele pentru sugari, în 2017, au făcut o serie de sugestii care ar putea face ca țara să introducă controale mai stricte privind siguranța alimentelor, informează...

Rusia extinde embargoul asupra cărnii din Uniunea Europeană
Autor: Nora Marin  /   vineri, 20 iulie 2018

Global Meat News informează că guvernul moscovit a decis extinderea a embargoului asupra cărnii de porc și a produselor din carne din Uniunea Europeană. Făzând o declarație pe această temă, Vladimir Putin a argumentat că prelungirea va avea un impact pozitiv asupra sectorului rusesc de carne.   Ca urmare, industria cărnii...