Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Schimbare în conducerea KolnMesse

Autor: meatmilkvineri, 25 mai, 2018

(Comunicat) Anne Schumacher (37) a devenit noul Vicepreședinte responsabil cu domeniul de expertiză al Koelnmesse în domeniul alimentației și alimentelor. În noua sa funcție, doamna Schumacher va fi responsabilă pentru târgurile Anuga, ISM, Eu’Vend & coffeena, Veganfach, Anuga FoodTec și ProSweets Köln, din cadrul portofoliului de evenimente Köln din Koelnmesse.

 

Ea va fi, de asemenea, responsabilă pentru strategia și comunicarea globală a întregului segment Koelnmesse „Competența globală în alimentație și alimente Tec”, inclusiv târgurile respective care se desfășoară în afara Germaniei.

 

„Domnișoara Anne Schumacher se distinge prin experiența sa vastă de leadership și prin know-how-ul specializat. Vom colabora cu ea pentru a dezvolta în continuare rețeaua globală a târgurilor noastre lider, în Germania și în străinătate „, afirmă Gerald Böse, Președintele și Directorul Executiv al companiei KolnMesse.

 

Anne Schumacher a ocupat cel mai recent o poziție de conducere la organizatorul internațional de târguri UBM EMEA-Amsterdam. Acolo a adunat o vastă experiență în sectorul târgurilor și evenimentelor.

 

Segmentul de produse alimentare este unul dintre cele cinci segmente de gestionare a comerțului echitabil din KolnMesse. Anne Schumacher în înlocuiește pe Dietmar Eiden, care a condus acest segment din 2012 și a părăsit Grupul la începutul anului 2018, la propria sa solicitare, pentru a face față unor noi provocări profesionale. Comitetul Executiv al Koelnmesse îi dorește Annei Schumacher succes în noua sa funcție.

Industria porcilor din Germania: Puseu sau prăbușire?
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Germania, membră a EuroTier și una dintre cele mai mari producătoare de porci din Europa, se confruntă recent cu diminuarea volumul producției și cu scăderea exporturilor. Dacă aceste evoluții se dovedesc a fi începutul unui proces pe termen lung, efectele vor fi resimțite în întreaga Europă.   De doi ani,...

Conferința la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier în Mediterană și Marea Neagră
Autor: meatmilk  /   luni, 1 octombrie 2018

(Comunicat MADR) În data de 25 septembrie 2018 a avut loc, în Malta, sub egida Comisiei Generale pentru Pescuit în Marea Mediterană (GFCM), prima zi a Conferinței la Nivel Înalt privind Pescuitul Costier Sustenabil în Marea Mediterană și Marea Neagră, dedicată discuțiilor între părțile interesate - reprezentanți ai pescarilor, ai...