Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Schimbări masive în conducerea Carrefour România

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 18 septembrie, 2013

Recent, la varful Carrefour Romania au avut loc schimbari importante: trei persoane din echipa de top management au parasit compania din septembrie: Francois Melchior de Polignac, dupa mai putin de trei ani petrecuti la conducerea companiei, Arnaud Dussaix si Vlad Ardeleanu.

Arnaud Dussaix (foto), francezul care a pus bazele departamentului de achizitii al grupului Carrefour la nivel local, in anul 2000, detinea functia de director de exploatare al retelei de hypermarketuri operate de companie si revenise pe piata locala in 2012, dupa un an petrecut la subsidiara elena a grupului. In locul sau nu a fost anuntat niciun alt manager, anunță Magazin Progresiv.

La randul sau, Vlad Ardeleanu se afla la conducerea departamentului comercial al Carrefour Romania, functie preluata in aprilie 2011. El a intrat in companie in 2009. Functia sa a fost preluata de catre Rami Baiteh, venit de la Carrefour Turcia.
O alta numire recenta este cea a francezului Pascal Bordeaux, venit tot de la Carrefour Turcia. El a preluat functia de director supermarketuri.

In functia de director general nu a fost anuntata inca nicio persoana, interimatul fiind asigurat in acest moment de catre o persoana din board. Carrefour opereaza in prezent in Romania un total de 128 de magazine (24 hypermarketuri Carrefour, 69 supermarketuri Market si 35 de magazine de proximitate Express). (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...