Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scm frigo sa a participat in perioada 13-15 octombrie la targul chillventa-nurnberg

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 850 de expozanti internationali si mai mult de 29.000 comercianti au participat in 2010. Chillventa se concentreaza pe : refrigerare, aer conditionat, ventilatie si pompe de caldura. Esenta sa tematica consta in procesul de refrigerare termodinamic si toate aplicatiile asociate, echipament si servicii.

Un numar impresionant de companii si-a prezentat saptamana trecuta solutiile CO2 la Chillventa 2010, cel mai important eveniment HVAC&R din Europa.

Editia de anul acesta din Chillventa a evidentiat un interes crescut in tehnologia CO2. O parte din jucatorii prezenti au lansat noi game de produse, in timp ce, din ce in ce mai multi nouveniti, in momentul de fata implementeaza sau cel putin exploreaza CO2.

SCM Frigo si-a expus sistemul booster transcritic CO2, combinand un grup subcritic si un grup transcritic – o solutie ideala pentru a gestiona temperatura scazuta cat si temperatura medie, in mod eficient.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...