Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scm frigo sa a participat in perioada 13-15 octombrie la targul chillventa-nurnberg

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 850 de expozanti internationali si mai mult de 29.000 comercianti au participat in 2010. Chillventa se concentreaza pe : refrigerare, aer conditionat, ventilatie si pompe de caldura. Esenta sa tematica consta in procesul de refrigerare termodinamic si toate aplicatiile asociate, echipament si servicii.

Un numar impresionant de companii si-a prezentat saptamana trecuta solutiile CO2 la Chillventa 2010, cel mai important eveniment HVAC&R din Europa.

Editia de anul acesta din Chillventa a evidentiat un interes crescut in tehnologia CO2. O parte din jucatorii prezenti au lansat noi game de produse, in timp ce, din ce in ce mai multi nouveniti, in momentul de fata implementeaza sau cel putin exploreaza CO2.

SCM Frigo si-a expus sistemul booster transcritic CO2, combinand un grup subcritic si un grup transcritic – o solutie ideala pentru a gestiona temperatura scazuta cat si temperatura medie, in mod eficient.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...