Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scm frigo sa a participat in perioada 13-15 octombrie la targul chillventa-nurnberg

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Peste 850 de expozanti internationali si mai mult de 29.000 comercianti au participat in 2010. Chillventa se concentreaza pe : refrigerare, aer conditionat, ventilatie si pompe de caldura. Esenta sa tematica consta in procesul de refrigerare termodinamic si toate aplicatiile asociate, echipament si servicii.

Un numar impresionant de companii si-a prezentat saptamana trecuta solutiile CO2 la Chillventa 2010, cel mai important eveniment HVAC&R din Europa.

Editia de anul acesta din Chillventa a evidentiat un interes crescut in tehnologia CO2. O parte din jucatorii prezenti au lansat noi game de produse, in timp ce, din ce in ce mai multi nouveniti, in momentul de fata implementeaza sau cel putin exploreaza CO2.

SCM Frigo si-a expus sistemul booster transcritic CO2, combinand un grup subcritic si un grup transcritic – o solutie ideala pentru a gestiona temperatura scazuta cat si temperatura medie, in mod eficient.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...