Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scoasa la vanzare cu 2 mil. euro, fabrica de mezeluri stenyon nu si-a gasit cumparator

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Activele producatorului de mezeluri din carne de vanat Stenyon din judetul Giurgiu, intrat anul trecut in faliment, nu au fost vandute in cadrul primei licitatii organizate de lichidatorul companiei, desi pretul de pornire a fost de sub doua milioane de euro, fara TVA.

„Nu s-a prezentat nimeni la licitatie deoarece nu s-a gasit cumparator la pretul cerut”, a declarat Oana Stanica, avocat in cadrul companiei Management Consult din Giurgiu, lichidatorului Stenyon.

In anuntul de vanzare prin licitatie publicat pe site-ul companiei, pretul de pornire pentru fosta fabrica de mezeluri Stenyon era de 1,9 milioane de euro.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...