Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scoasa la vanzare cu 2 mil. euro, fabrica de mezeluri stenyon nu si-a gasit cumparator

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Activele producatorului de mezeluri din carne de vanat Stenyon din judetul Giurgiu, intrat anul trecut in faliment, nu au fost vandute in cadrul primei licitatii organizate de lichidatorul companiei, desi pretul de pornire a fost de sub doua milioane de euro, fara TVA.

„Nu s-a prezentat nimeni la licitatie deoarece nu s-a gasit cumparator la pretul cerut”, a declarat Oana Stanica, avocat in cadrul companiei Management Consult din Giurgiu, lichidatorului Stenyon.

In anuntul de vanzare prin licitatie publicat pe site-ul companiei, pretul de pornire pentru fosta fabrica de mezeluri Stenyon era de 1,9 milioane de euro.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...