Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scoasa la vanzare cu 2 mil. euro, fabrica de mezeluri stenyon nu si-a gasit cumparator

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Activele producatorului de mezeluri din carne de vanat Stenyon din judetul Giurgiu, intrat anul trecut in faliment, nu au fost vandute in cadrul primei licitatii organizate de lichidatorul companiei, desi pretul de pornire a fost de sub doua milioane de euro, fara TVA.

„Nu s-a prezentat nimeni la licitatie deoarece nu s-a gasit cumparator la pretul cerut”, a declarat Oana Stanica, avocat in cadrul companiei Management Consult din Giurgiu, lichidatorului Stenyon.

In anuntul de vanzare prin licitatie publicat pe site-ul companiei, pretul de pornire pentru fosta fabrica de mezeluri Stenyon era de 1,9 milioane de euro.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...