Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Scoasa la vanzare cu 2 mil. euro, fabrica de mezeluri stenyon nu si-a gasit cumparator

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Activele producatorului de mezeluri din carne de vanat Stenyon din judetul Giurgiu, intrat anul trecut in faliment, nu au fost vandute in cadrul primei licitatii organizate de lichidatorul companiei, desi pretul de pornire a fost de sub doua milioane de euro, fara TVA.

„Nu s-a prezentat nimeni la licitatie deoarece nu s-a gasit cumparator la pretul cerut”, a declarat Oana Stanica, avocat in cadrul companiei Management Consult din Giurgiu, lichidatorului Stenyon.

In anuntul de vanzare prin licitatie publicat pe site-ul companiei, pretul de pornire pentru fosta fabrica de mezeluri Stenyon era de 1,9 milioane de euro.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...