Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Se defasoara cea de-a patra editie a targului national de produse ecologice, traditionale si naturale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ce-a de-a patra editie a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale va aduce bucurestenilor, de vineri pana duminica, bulzul ciobanesc de Bran, preparate din carne traditionale din Botosani, legume si fructe de la producatorii galateni, prajituri din Maramures, langos cu smantana, cu usturoi, cu cascaval, cu dulceata, cu ciocolata, scrie recolta.eu.

Nu vor lipsi sucurile si siropuri naturale – socata, braga, sirop din muguri de brad, plante medicinale si berea traditionala. Cei care vor veni in acest weekend pe aleile din parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice ‘Gheorghe Ionescu-Sisesti’ vor putea participa direct la prepararea bulzului, facut pe foc de lemne, intr-un cazan de peste 10 litri si isi vor alege singuri sortimentul de branza aferent.

Evenimentul se desfasoara in Bucuresti, in parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice ‘Gheorghe Ionescu-Sisesti’, in perioada 25-27 iunie 2010, orele 9.00-18.00.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...