Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Se defasoara cea de-a patra editie a targului national de produse ecologice, traditionale si naturale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ce-a de-a patra editie a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale va aduce bucurestenilor, de vineri pana duminica, bulzul ciobanesc de Bran, preparate din carne traditionale din Botosani, legume si fructe de la producatorii galateni, prajituri din Maramures, langos cu smantana, cu usturoi, cu cascaval, cu dulceata, cu ciocolata, scrie recolta.eu.

Nu vor lipsi sucurile si siropuri naturale – socata, braga, sirop din muguri de brad, plante medicinale si berea traditionala. Cei care vor veni in acest weekend pe aleile din parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice ‘Gheorghe Ionescu-Sisesti’ vor putea participa direct la prepararea bulzului, facut pe foc de lemne, intr-un cazan de peste 10 litri si isi vor alege singuri sortimentul de branza aferent.

Evenimentul se desfasoara in Bucuresti, in parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice ‘Gheorghe Ionescu-Sisesti’, in perioada 25-27 iunie 2010, orele 9.00-18.00.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...