Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Se defasoara cea de-a patra editie a targului national de produse ecologice, traditionale si naturale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ce-a de-a patra editie a Targului national de produse ecologice, traditionale si naturale va aduce bucurestenilor, de vineri pana duminica, bulzul ciobanesc de Bran, preparate din carne traditionale din Botosani, legume si fructe de la producatorii galateni, prajituri din Maramures, langos cu smantana, cu usturoi, cu cascaval, cu dulceata, cu ciocolata, scrie recolta.eu.

Nu vor lipsi sucurile si siropuri naturale – socata, braga, sirop din muguri de brad, plante medicinale si berea traditionala. Cei care vor veni in acest weekend pe aleile din parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice ‘Gheorghe Ionescu-Sisesti’ vor putea participa direct la prepararea bulzului, facut pe foc de lemne, intr-un cazan de peste 10 litri si isi vor alege singuri sortimentul de branza aferent.

Evenimentul se desfasoara in Bucuresti, in parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice ‘Gheorghe Ionescu-Sisesti’, in perioada 25-27 iunie 2010, orele 9.00-18.00.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...