Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Se deruleaza infiintarea federatiei romane a carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui comunicat emis de Asociatia Romana a Carnii, emis in 17 noiembrie, intalnirea care a avut loc la Brasov intre conducerile Patronatului Roman al Carnii de Porc (PRCP), Asociatiei Romane a Carnii (ARC) si Organizatiei Interprofesionale Carne de Pasare, Oua, a avut ca rezultat propunerea de infiintare a Federatiei Romane a Carnii.

Reprezentantii celor trei institutii, la aceasta etapa a infiintarii Federatiei Romane a Carnii, au fost:
– din partea ARC, presedintele Radu Timis si vicepresedintele Elena Caragui;
– din parte PRCP, presedintele Ioan Ladosi si vicepresedintii Sorin Lupascu si Alex Jurconi;
– din partea Organizatiei Interprofesionale Carne de Pasare, Oua, Aurel Damian, director executiv al Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania, membru al OIPA.

Propunerea de infiintare a Federatiei va fi transmisa si votata electronic de componentii celor trei organizatii. Indeplinirea cerintelor statutare de aprobare, vor da prilejul celor trei structuri, prin intermediul propriilor juristi, sa demareze redactarea statutului si inregistrarea Federatiei Romane a Carnii. (TS)

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...