Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Se deruleaza infiintarea federatiei romane a carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui comunicat emis de Asociatia Romana a Carnii, emis in 17 noiembrie, intalnirea care a avut loc la Brasov intre conducerile Patronatului Roman al Carnii de Porc (PRCP), Asociatiei Romane a Carnii (ARC) si Organizatiei Interprofesionale Carne de Pasare, Oua, a avut ca rezultat propunerea de infiintare a Federatiei Romane a Carnii.

Reprezentantii celor trei institutii, la aceasta etapa a infiintarii Federatiei Romane a Carnii, au fost:
– din partea ARC, presedintele Radu Timis si vicepresedintele Elena Caragui;
– din parte PRCP, presedintele Ioan Ladosi si vicepresedintii Sorin Lupascu si Alex Jurconi;
– din partea Organizatiei Interprofesionale Carne de Pasare, Oua, Aurel Damian, director executiv al Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania, membru al OIPA.

Propunerea de infiintare a Federatiei va fi transmisa si votata electronic de componentii celor trei organizatii. Indeplinirea cerintelor statutare de aprobare, vor da prilejul celor trei structuri, prin intermediul propriilor juristi, sa demareze redactarea statutului si inregistrarea Federatiei Romane a Carnii. (TS)

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...