Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Se deruleaza infiintarea federatiei romane a carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui comunicat emis de Asociatia Romana a Carnii, emis in 17 noiembrie, intalnirea care a avut loc la Brasov intre conducerile Patronatului Roman al Carnii de Porc (PRCP), Asociatiei Romane a Carnii (ARC) si Organizatiei Interprofesionale Carne de Pasare, Oua, a avut ca rezultat propunerea de infiintare a Federatiei Romane a Carnii.

Reprezentantii celor trei institutii, la aceasta etapa a infiintarii Federatiei Romane a Carnii, au fost:
– din partea ARC, presedintele Radu Timis si vicepresedintele Elena Caragui;
– din parte PRCP, presedintele Ioan Ladosi si vicepresedintii Sorin Lupascu si Alex Jurconi;
– din partea Organizatiei Interprofesionale Carne de Pasare, Oua, Aurel Damian, director executiv al Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania, membru al OIPA.

Propunerea de infiintare a Federatiei va fi transmisa si votata electronic de componentii celor trei organizatii. Indeplinirea cerintelor statutare de aprobare, vor da prilejul celor trei structuri, prin intermediul propriilor juristi, sa demareze redactarea statutului si inregistrarea Federatiei Romane a Carnii. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...