Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Se reiau discuțiile privind sistemul național de irigații

Autor: Maria Demetriadmarți, 6 octombrie, 2015

Pentru a debloca situația creată prin boicotul la vot la care au procedat parlamentarii liberali, în frunte cu Nini Săpunaru, reprezentantii agricultorilor se intalnesc astazi, 6 octombrie, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) cu Daniel Constantin, ministrul institutiei pentru a discuta despre programul național de reabilitare a sistemului de irigații.

 

„Romania are are nevoie de sistemul de irigaţii, care trebuie refăcut cu orice preţ”, a declarat ministrul Agriculturii Daniel Constantin, care l-a acuzat pe liberalul Nini Săpunaru, şeful Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor, că ar fi boicotat proiectul, conform bursa.ro, citat de AmosNews.ro.

 

După cum se știe, plenul Camerei Deputaţilor nu a reuşit, miercuri, să adopte OUG 79/2013, cu amendamente ce prevedeau investiţii de 1 miliard de euro în sistemul de irigaţii, din cauza lipsei numărului suficient de voturi pentru o lege organică, în contextul absenţelor din rândul coaliţiei şi a abţinerilor PNL.

La Tulcea, s-a inaugurat activitatea Casei Române de Comerț Unirea
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

(Comunicat) Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a participat în data de 8 aprilie 2019, împreună cu premierul Viorica Dăncilă la inaugurarea oficială a Bursei de Pește din Tulcea, obiectiv de investiții finanțat din Fondul European pentru Pescuit.   La eveniment au luat parte Carmen Dan, ministrul...

“Ziua Europeană a Consumatorului și Concurenței”, sărbătorită la București
Autor: meatmilk  /   joi, 11 aprilie 2019

(Comunicat) La Palatul Parlamentului, a avut loc Conferința "Ziua Europeană a Consumatorului și Concurenței", la care, alături de reprezentanți ai Statului român, au participat comisarii europeni pentru justiție și protecția consumatorilor și politici de concurență.   Evenimentul, parte a manifestărilor organizate cu...