Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Se vor schimba casele de marcat!

Autor: Meat MIlkvineri, 24 ianuarie, 2014

(Agerpres) Finantele vor sa introduca in 2014 obligativitatea caselor de marcat cu jurnal electronic, potrivit declaratiilor Ministrului de resort citate de agentia.

Toate firmele vor utiliza case de marcat cu jurnal electronic pana la finalul primului semestru din 2014, care vor inlocui actualele case de marcat cu role de hartie, a declarat ministrul Finantelor Publice, Daniel Chitoiu, intr-un interviu acordat Agerpres. Masura ar viza combaterea evaziunii fiscale si imbunatatirea colectarii veniturilor bugetare si ar puteava fi adoptata in urmatoarele 2-3 luni, urmand sa fie implementata in etape.

Pentru dotarea cu noile echipamente, Fiscul intentioneaza sa acorde deducere din impozitul pe profit pentru acoperirea costurilor cu noile case de marcat si pentru programul electronic. Costurile sunt estimate de Ministerul de Finante la 40-60 de euro pe echipament.
In prezent, pe piata locala exista cateva hypermarketuri care detin astfel de case de marcat.

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...