Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sectorul 6: carnea de miel, comercializata doar in magazinele specializate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In preajma Sarbatorilor Pascale, perioada in care se comercializeaza cantitati semnificative de produse alimentare de origine animala, precum carne si oua, autoritatile din cadrul Primariei Sectorului 6 recomanda cumparatorilor sa achizitioneze produsele doar din unitati specializate si autorizate.

Pentru a se evita orice risc privind sanatatea cetatenilor, pentru protejarea drepturilor acestora, precum si in scopul prevenirii aparitiei unor accidente nedorite, nu este recomandata cumpararea produselor mentionate din locuri neamenajate sau provenind din comertul stradal. Vanzarea carnii de miel se va face numai in magazine autorizate, in Sectorul 6 nefiind disponibile spatii special amenajate pentru sacrificarea mieilor.

Magazinele agroalimentare, existente pe raza administrativa a Sectorului 6, vor fi monitorizate de catre inspectorii autoritatii publice locale in scopul desfasurarii unui comert civilizat si furnizarea catre cetateni doar a produselor care respecta normele sanitar veterinare.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...