Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sectorul 6: carnea de miel, comercializata doar in magazinele specializate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In preajma Sarbatorilor Pascale, perioada in care se comercializeaza cantitati semnificative de produse alimentare de origine animala, precum carne si oua, autoritatile din cadrul Primariei Sectorului 6 recomanda cumparatorilor sa achizitioneze produsele doar din unitati specializate si autorizate.

Pentru a se evita orice risc privind sanatatea cetatenilor, pentru protejarea drepturilor acestora, precum si in scopul prevenirii aparitiei unor accidente nedorite, nu este recomandata cumpararea produselor mentionate din locuri neamenajate sau provenind din comertul stradal. Vanzarea carnii de miel se va face numai in magazine autorizate, in Sectorul 6 nefiind disponibile spatii special amenajate pentru sacrificarea mieilor.

Magazinele agroalimentare, existente pe raza administrativa a Sectorului 6, vor fi monitorizate de catre inspectorii autoritatii publice locale in scopul desfasurarii unui comert civilizat si furnizarea catre cetateni doar a produselor care respecta normele sanitar veterinare.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...