Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sectorul 6: carnea de miel, comercializata doar in magazinele specializate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In preajma Sarbatorilor Pascale, perioada in care se comercializeaza cantitati semnificative de produse alimentare de origine animala, precum carne si oua, autoritatile din cadrul Primariei Sectorului 6 recomanda cumparatorilor sa achizitioneze produsele doar din unitati specializate si autorizate.

Pentru a se evita orice risc privind sanatatea cetatenilor, pentru protejarea drepturilor acestora, precum si in scopul prevenirii aparitiei unor accidente nedorite, nu este recomandata cumpararea produselor mentionate din locuri neamenajate sau provenind din comertul stradal. Vanzarea carnii de miel se va face numai in magazine autorizate, in Sectorul 6 nefiind disponibile spatii special amenajate pentru sacrificarea mieilor.

Magazinele agroalimentare, existente pe raza administrativa a Sectorului 6, vor fi monitorizate de catre inspectorii autoritatii publice locale in scopul desfasurarii unui comert civilizat si furnizarea catre cetateni doar a produselor care respecta normele sanitar veterinare.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...