Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sectorul 6: carnea de miel, comercializata doar in magazinele specializate

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In preajma Sarbatorilor Pascale, perioada in care se comercializeaza cantitati semnificative de produse alimentare de origine animala, precum carne si oua, autoritatile din cadrul Primariei Sectorului 6 recomanda cumparatorilor sa achizitioneze produsele doar din unitati specializate si autorizate.

Pentru a se evita orice risc privind sanatatea cetatenilor, pentru protejarea drepturilor acestora, precum si in scopul prevenirii aparitiei unor accidente nedorite, nu este recomandata cumpararea produselor mentionate din locuri neamenajate sau provenind din comertul stradal. Vanzarea carnii de miel se va face numai in magazine autorizate, in Sectorul 6 nefiind disponibile spatii special amenajate pentru sacrificarea mieilor.

Magazinele agroalimentare, existente pe raza administrativa a Sectorului 6, vor fi monitorizate de catre inspectorii autoritatii publice locale in scopul desfasurarii unui comert civilizat si furnizarea catre cetateni doar a produselor care respecta normele sanitar veterinare.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...