Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sectorul 6: control din toate directiile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Echipe mixte de control, formate din politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor si inspectori ai Garzii Financiare, Directiei Sanitare Veterinare Bucuresti, Oficiului pentru Protectia Consumatorilor si ai vamiilor au efectuat o razie in piata bucuresteana Crangasi, dar si la firmele satelite acestui spatiu comercial, informeaza Mediafax.

Controlul a vizat marfurile expuse si depozitate in magazine, inclusiv actele acestora. Conform purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Stanca, au fost confiscate 700 de kilograme de carne, deoarece comerciantii nu au putut prezenta acte de provenienta. Inspectorii au sigilat trei cantare care prezentau diferente fata de garamajul normal si au confiscat 6.900 lei, care nu figurau in evidentele contabile.

Echipele de control au mai intocmit 26 de dosare penale pentru agentii economici suspectati de evaziune fiscala, prin neplata impozitelor si taxelor si au dat amenzi in valoare totala de 96.000 lei. (TS)

EDA, dezamăgită de limitarea Observatorului laptelui de către P.E.
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 mai 2018

Asociația Europeană a Producătorilor de Lactate (EDA) a declarat că regretă direcția adoptată de Comisia pentru agricultură a Parlamentului European (COMAGRI) prin votul privind raportul deputatului Herbert Dorfmann, acela care susținea întărirea rolului Observatorului laptelui. În opoziție, însă, parlamentarii europeni au votat...

Top-ul lunii aprilie al vizibilității în online a mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 23 mai 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna aprilie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...