Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sectorul 6: control din toate directiile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Echipe mixte de control, formate din politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor si inspectori ai Garzii Financiare, Directiei Sanitare Veterinare Bucuresti, Oficiului pentru Protectia Consumatorilor si ai vamiilor au efectuat o razie in piata bucuresteana Crangasi, dar si la firmele satelite acestui spatiu comercial, informeaza Mediafax.

Controlul a vizat marfurile expuse si depozitate in magazine, inclusiv actele acestora. Conform purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Stanca, au fost confiscate 700 de kilograme de carne, deoarece comerciantii nu au putut prezenta acte de provenienta. Inspectorii au sigilat trei cantare care prezentau diferente fata de garamajul normal si au confiscat 6.900 lei, care nu figurau in evidentele contabile.

Echipele de control au mai intocmit 26 de dosare penale pentru agentii economici suspectati de evaziune fiscala, prin neplata impozitelor si taxelor si au dat amenzi in valoare totala de 96.000 lei. (TS)

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...