Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sectorul 6: control din toate directiile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Echipe mixte de control, formate din politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor si inspectori ai Garzii Financiare, Directiei Sanitare Veterinare Bucuresti, Oficiului pentru Protectia Consumatorilor si ai vamiilor au efectuat o razie in piata bucuresteana Crangasi, dar si la firmele satelite acestui spatiu comercial, informeaza Mediafax.

Controlul a vizat marfurile expuse si depozitate in magazine, inclusiv actele acestora. Conform purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Stanca, au fost confiscate 700 de kilograme de carne, deoarece comerciantii nu au putut prezenta acte de provenienta. Inspectorii au sigilat trei cantare care prezentau diferente fata de garamajul normal si au confiscat 6.900 lei, care nu figurau in evidentele contabile.

Echipele de control au mai intocmit 26 de dosare penale pentru agentii economici suspectati de evaziune fiscala, prin neplata impozitelor si taxelor si au dat amenzi in valoare totala de 96.000 lei. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...