Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sectorul 6: control din toate directiile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Echipe mixte de control, formate din politisti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor si inspectori ai Garzii Financiare, Directiei Sanitare Veterinare Bucuresti, Oficiului pentru Protectia Consumatorilor si ai vamiilor au efectuat o razie in piata bucuresteana Crangasi, dar si la firmele satelite acestui spatiu comercial, informeaza Mediafax.

Controlul a vizat marfurile expuse si depozitate in magazine, inclusiv actele acestora. Conform purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Stanca, au fost confiscate 700 de kilograme de carne, deoarece comerciantii nu au putut prezenta acte de provenienta. Inspectorii au sigilat trei cantare care prezentau diferente fata de garamajul normal si au confiscat 6.900 lei, care nu figurau in evidentele contabile.

Echipele de control au mai intocmit 26 de dosare penale pentru agentii economici suspectati de evaziune fiscala, prin neplata impozitelor si taxelor si au dat amenzi in valoare totala de 96.000 lei. (TS)

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...