Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sectorul cărnii contraatacă

Autor: Meat MIlkluni, 29 iulie, 2013

Sectorul european al cărnii pare să reacționeze ofensiv la recenta publicitate nefavorabilă  și la campaniile anti-carne ale diferitelor grupuri de activiști, scrie Chris Harris, remis de The Meat Site. Cu toate acestea au existat campanii periodice de promovare a cărnii de vită, de porc și de miel în diferite momente ale anului sub forma promoțiilor sezoniere.

Organizații precum BPEX, EBLEX, Quality Meat Scotland, Hybu Cyg Cymru și Comisia Producătorilor și Procesatorilor din Irlanda de Nord, toate conlucrează la campanii publicitare pentru consumatori, în încercarea de a impulsiona vânzările.  Aceste promoții se axează mai mult pe latura emoțională decât pe cea pragmatică.

Cu toate acestea, sectorul cărnii se confruntă frecvent cu atacuri în urma diferitelor studii de cercetare de la organizațiile care susțin că anumite boli, cum ar fi cancerul, afecțiuni ale intestinului și inimii și obezitatea sunt cauzate de consumul de carne.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...