Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sectorul spaniol al cărnii de porc are un nou website

Autor: Meat MIlkjoi, 17 aprilie, 2014

Un nou website care acoperă sectorul cărnii de porc pentru cititorii spanioli a fost lansat de către 5M Publishing, informează The Meat Site.

ElSitioPorcino updatează site-ul cu știri zilnice și rezumate săptămânale despre sectorul global al porcinelor și despre sectorul producției de carne de porc din Spania, America Latină, America de Sud și pentru vorbitorii de limbă spaniolă.
Există informații cu privire la evenimentele importante din industrie din întreaga lume și site-ul are , de asemenea, o bază de date completă și materiale pentru a acoperi aspectele nutriționale și de sănătate ale producției de porcine, inclusiv informații cu privire la micotoxine și, de asemenea, situația globală pe pestei porcine africane.

ElSitioPorcino oferă și un ghid detaliat de gestionare a sănătății porcinelor pentru fermieri împreună cu ghid detaliat despre boli și tratamentele pentru acestea.

Există, de asemenea, un raport detaliat cu privire la piața mondială a cărnii de porc oferind cele mai recente statistici privind numărul global de porcine, producerea și consumul de carne de porc.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...