Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Șeful DSVSA Cluj, audiat ca martor în dosarul Mafiei cărnii

Autor: Meat MIlkvineri, 21 martie, 2014

Şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Cluj, Nicolae Pivariu, spune că a fost audiat, timp de mai multe ore în noaptea de miercuri spre joi, la Structura Centrală a DIICOT, în calitate de martor în dosarul „mafia cărnii”, precizând că nu poate da detalii.

„Am fost audiat mai multe ore, azi noapte (în noaptea de miercuri spre joi – n.r), în calitate de martor, în dosarul cărnii la Bucureşti, de către procurorii Structurii Centrale a DIICOT. Nu ştiu câte ore a durat. Erau nişte interceptări. Nu pot spune mai multe pentru că este o anchetă în desfăşurare”, a afirmat Pivariu. El a menţionat că este în drum spre Cluj-Napoca, urmând să se întoarcă la serviciu.

Anterior, surse judiciare declarau că şeful Direcţiei Sanitare Veterinare Cluj, Nicolae Pivariu, este suspectat în dosarul de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro şi punere în circulaţie de carne alterată.

Conform surselor citate, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală l-au ridicat miercuri pe Pivariu de la locuinţa sa şi l-au adus la Bucureşti pentru a-l audia. Alături de acesta erau audiate şi alte persoane, în dosarul „mafia cărnii”. (Mediafax; Foto: Evz)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...