Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sel-plex 1000 al companiei alltech acum pe listele omri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

[Dunboyne, IRLANDA] – Institutul de Evaluare a Materiilor Organice (OMRI), o autoritate din Statele Unite avand responsabilitatea de a aproba statutul de produs organic al materiilor prime, a aprobat cererea Companiei Alltech privind Sel-Plex 1000. Aceasta aprobare face din Sel-Plex 1000 al treilea produs pe care Alltech il are pe lista aprobata de OMRI.

Din 1993, Sel-Plex 1000 reprezinta o sursa standard de seleniu organic pentru dietele animalelor din intreaga lume. Datorita includerii sale recente pe listele OMRI, Sel-Plex 1000 poate fi acum utilizat in programele de nutritie de tip organic pe teritoriul Statelor Unite si este aprobat pentru utilizarea in fermele organice.

Alltech este angajata inregistrarii si mentinerii valorilor autorizarii pe pietele din lume, a spus Steve Traylor, Director Global pe probleme de reglementare. Fiind concentrata pe aspectele standard si specializate de reglementare si autorizare, Alltech poate oferi clientilor sai linistea ca utilizeaza un produs nu doar sustinut de cercetari intensive, ci si unul care a trecut prin procedurile adecvate si este declarat sigur pentru comercializare. Oferim solutii trasabile de inalta calitate, care pot fi introduse intr-o varietate de programe de nutritie.

Seleniul este un nutrient esential, atat pentru animale cat si pentru om, si joaca un rol crucial in metabolism, cresterea normala, sanatatea reproductiva si imunitate, a declarat presedintele si fondatorul Alltech, Dr. Pearse Lyons. Datorita formei sale organice specifice, seleniul din Sel-Plex este mai bine absorbit si retinut de organismul animalelor. Sel-Plex furnizeaza seleniu in forma naturala – forma cea mai sigura.

Sel-Plex este singura forma de seleniu organic aprobata de FDA si prima forma de seleniu organic cu tulpina specifica ce a primit aprobarea UE pentru toate speciile (Tulpina: Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060).

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...