Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sel-plex 1000 al companiei alltech acum pe listele omri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

[Dunboyne, IRLANDA] – Institutul de Evaluare a Materiilor Organice (OMRI), o autoritate din Statele Unite avand responsabilitatea de a aproba statutul de produs organic al materiilor prime, a aprobat cererea Companiei Alltech privind Sel-Plex 1000. Aceasta aprobare face din Sel-Plex 1000 al treilea produs pe care Alltech il are pe lista aprobata de OMRI.

Din 1993, Sel-Plex 1000 reprezinta o sursa standard de seleniu organic pentru dietele animalelor din intreaga lume. Datorita includerii sale recente pe listele OMRI, Sel-Plex 1000 poate fi acum utilizat in programele de nutritie de tip organic pe teritoriul Statelor Unite si este aprobat pentru utilizarea in fermele organice.

Alltech este angajata inregistrarii si mentinerii valorilor autorizarii pe pietele din lume, a spus Steve Traylor, Director Global pe probleme de reglementare. Fiind concentrata pe aspectele standard si specializate de reglementare si autorizare, Alltech poate oferi clientilor sai linistea ca utilizeaza un produs nu doar sustinut de cercetari intensive, ci si unul care a trecut prin procedurile adecvate si este declarat sigur pentru comercializare. Oferim solutii trasabile de inalta calitate, care pot fi introduse intr-o varietate de programe de nutritie.

Seleniul este un nutrient esential, atat pentru animale cat si pentru om, si joaca un rol crucial in metabolism, cresterea normala, sanatatea reproductiva si imunitate, a declarat presedintele si fondatorul Alltech, Dr. Pearse Lyons. Datorita formei sale organice specifice, seleniul din Sel-Plex este mai bine absorbit si retinut de organismul animalelor. Sel-Plex furnizeaza seleniu in forma naturala – forma cea mai sigura.

Sel-Plex este singura forma de seleniu organic aprobata de FDA si prima forma de seleniu organic cu tulpina specifica ce a primit aprobarea UE pentru toate speciile (Tulpina: Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060).

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...