Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Selgros relanseaza magazinele din baneasa si ploiesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Magazin Progresiv informeaza ca Selgros Romania va relansa, miercuri, magazinele Selgros din Bucuresti-Baneasa si Ploiesti, amenajate acum dupa un format nou, cu o structura mai prietenoasa si o expunere a produselor mai accesibila pentru clienti, ca parte a proiectului de modernizare a magazinelor sale.

Modernizarea magazinelor Selgros are ca scop optimizarea gamei de produse disponibile, aranjarea articolelor in functie de traseele de deplasare ale clientilor si usurinta orientarii in interiorul magazinului.

Noul standard de amenajare interioara al magazinelor Selgros este rezultatul unei cercetari a comportamentuui de consum al clientilor, iar noul format acorda spatii mai generoase categoriilor de marfa care inregistreaza volumele semnificative de vanzari.

Magazinele Selgros din Baneasa si Ploiesti se adauga celorlalte 12 unitati Selgros din Romania in care s-a implementat deja noul layout.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...