Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Selgros relanseaza magazinele din baneasa si ploiesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Magazin Progresiv informeaza ca Selgros Romania va relansa, miercuri, magazinele Selgros din Bucuresti-Baneasa si Ploiesti, amenajate acum dupa un format nou, cu o structura mai prietenoasa si o expunere a produselor mai accesibila pentru clienti, ca parte a proiectului de modernizare a magazinelor sale.

Modernizarea magazinelor Selgros are ca scop optimizarea gamei de produse disponibile, aranjarea articolelor in functie de traseele de deplasare ale clientilor si usurinta orientarii in interiorul magazinului.

Noul standard de amenajare interioara al magazinelor Selgros este rezultatul unei cercetari a comportamentuui de consum al clientilor, iar noul format acorda spatii mai generoase categoriilor de marfa care inregistreaza volumele semnificative de vanzari.

Magazinele Selgros din Baneasa si Ploiesti se adauga celorlalte 12 unitati Selgros din Romania in care s-a implementat deja noul layout.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...