Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Selgros relanseaza magazinele din baneasa si ploiesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Magazin Progresiv informeaza ca Selgros Romania va relansa, miercuri, magazinele Selgros din Bucuresti-Baneasa si Ploiesti, amenajate acum dupa un format nou, cu o structura mai prietenoasa si o expunere a produselor mai accesibila pentru clienti, ca parte a proiectului de modernizare a magazinelor sale.

Modernizarea magazinelor Selgros are ca scop optimizarea gamei de produse disponibile, aranjarea articolelor in functie de traseele de deplasare ale clientilor si usurinta orientarii in interiorul magazinului.

Noul standard de amenajare interioara al magazinelor Selgros este rezultatul unei cercetari a comportamentuui de consum al clientilor, iar noul format acorda spatii mai generoase categoriilor de marfa care inregistreaza volumele semnificative de vanzari.

Magazinele Selgros din Baneasa si Ploiesti se adauga celorlalte 12 unitati Selgros din Romania in care s-a implementat deja noul layout.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...