Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București

Autor: meatmilkvineri, 18 mai, 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.

 

Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București – se desfășoară sâmbătă, respectiv duminică la Clubul Fratelli din București. Programul detaliat și lista semifinaliștilor pot fi consultate aici.

 

În semifinale sunt calificați 32 de chefi aspiranți din toate regiunile țării, care se vor întrece în a impresiona cu abilitățile, inspirația și talentul lor membrii juriului. Acesta este format din reputații maeștri culinari Marc Galais, Cezar Munteanu, Liviu Preda, Nico Lontras, Victor Melian, Jakob Hausmann, Cornelia Ghișoi și Ciprian Nicolescu. Tinerii profesioniști vor afla în momentul începerii competiției un ingredient secret, în jurul căruia vor trebui să dezvolte un preparat care va fi supus jurizării. Primii opt dintre cei 32 de semifinaliști se vor califica în marea finală a Arenei Bucătarilor 2018, care va avea loc în noiembrie anul acesta.

 

Câștigătorul concursului Arena Bucătarilor 2018 va primi un premiu de 10.000 de lei. Valoarea tuturor premiilor poate fi consultată în Regulament. Premiile pentru primii trei clasați în fiecare semifinală sunt de 2.500, 1.500 respectiv 1.000 de lei. Regulamentul complet, care include și lista completă a premiilor acordate, poate fi consultat pe site.

 

Despre Arena Bucătarilor:

 

Începând cu anul 2010, Selgros a organizat și găzduit competiția Arena Bucătarilor, concurs destinat gastronomilor din România.

 

Devenită deja tradiţie, competiţia și-a propus să premieze priceperea și măiestria celor mai pasionaţi Chefi care demonstrează juriului, prin tehnici ingenioase de preparare a bucatelor, că merită unul dintre premiile oferite de Selgros România.

 

Începând cu 2013, competiția Arena Bucătarilor este afiliată competiției internaționale Les Chefs en Or a grupului Transgourmet.

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...

Studiu: Spațiile publicitare din restaurante, valoroase pentru marketing
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 iunie 2018

(Comunicat) Proprietarii lanțurilor mici de restaurante și cei independenți au avut întotdeauna un rol divers în desfășurarea zilnică a propriilor afaceri, începând de la bucătar șef și până la director operațional, în gestionarea operațiunilor zilnice ale restaurantului. Astăzi, aceștia se confruntă cu încă o provocare:...