Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Seminar franta – romania privind dezvoltarea durabila a zonelor de pescuit si de acvacultura

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Giurgiu a avut loc, pe 11 martie seminarul Franta – Romania privind dezvoltarea durabila a zonelor de pescuit si de acvacultura. Lucrarile seminarului au fost deschise de Domnul Barna TANCZOS, Secretar de Stat, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si de E.S. Domnul Henri PAUL, Ambasador al Frantei in Romania. Acest eveniment a reunit 24 de grupuri franceze si romane, precum si reprezentantii ai Ministerelor francez si roman care se ocupa de pescuit, si ai Agentiei de servicii si de plati, responsabila cu animarea axei 4 in Franta.

In cadrul parteneriatului strategic care leaga Franta de Romania, a fost inscris un obiectiv de cooperare consolidata in favoarea unei absorbtii optime a fondului european agricol pentru dezvoltare rurala (FEADR) si a fondului european pentru pescuit (FEP).

In acest sens, a fost prevazut un sprijin deosebit pentru punerea in practica a strategiilor locale de dezvoltare integrata, finantate prin intermediul Axei prioritare 4 a Fondului European pentru Pescuit, indeosebi prin organizarea unui seminar ce cuprinde schimburi de experienta intre Grupurile de actiune locala pentru pescuit (FLAG) franceze si romane, in vederea favorizarii cooperarilor bilaterale intre teritoriile organizate ale celor doua tari. Acest seminar a fost organizat la GIURGIU in data de 11 martie 2011.

Primul obiectiv al acestui seminar a fost acela de a permite schimburile de experienta intre grupurile franceze selectionate de aproape doi ani si viitoarele grupuri romanesti, in faza de elaborare a strategiilor, pentru a putea beneficia de experienta franceza. Cel de-al doilea obiectiv a fost acela de a favoriza, prin contactele stabilite cu aceasta ocazie, dezvoltarea pe termen mediu si lung a actiunilor comune de cooperare intre grupurile celor doua tari.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...