Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Seminarul Chr. Hansen, ”Biotehnologie și inovații pentru industria cărnii”

Autor: Ilie Stoianvineri, 1 februarie, 2013

Chr. Hansen organizează în data de 8 februarie, la Poiana Brașov, seminarul ”BIOTEHNOLOGIE ȘI INOVAȚII PENTRU INDUSTRIA CĂRNII”. Este o oportunitate de a afla informații interesante despre inovațiile Chr. Hansen pentru industria cărnii, de a afla părerile specialiștilor despre tendințele pieței și noutăți din domeniul legislației.

Temele de discuție includ: culturile starter de fermentație, culturile de bioprotecție, culturile specializate, coloranții naturali pentru industria cărnii și legislația cu impact în domeniu. Participanții vor mai avea ocazia să deguste produse finite de pe piețele din Germania și Cehia.

Printre invitati se vor număra: d-l Juergen Schwing, Senior Application Manager Chr. Hansen GMBH – Germania si d-l Zdenek Cech, Business Manager Meat CEE – Chr. Hansen Republica Cehă.

Cei interesați să participe la acest eveniment ne pot contacta la adresa de e-mail rolar@chr-hansen.com.

Pentru mai multe informații legate de acest comunicat de presă, vă rugam să ne contactați:

 

 

Laura Szatmari, Communication & Business Support

Telefon: +40 73 39 47 32 7

E-mail: rolar@chr-hansen.com

Despre noi

Chr. Hansen este o companie globală de biotehnologie care produce și dezvoltă ingrediente naturale pentru industriile: alimentară, nutrițională, farmaceutică și agricolă. Gamele noastre includ culturi, enzime, probiotice și coloranți naturali, toate produsele noastre fiind bazate pe cercetări solide, competențe ridicate, cuplate cu investiții semnificative în tehnologie. Cifra de afaceri în anul financiar 2011-2012, a fost de 699 milioane Euro. Compania deține primul loc la nivel global în toate diviziile sale: Culturi & Enzime, Sănătate & Nutriție și Coloranți Naturali. Există mai mult de 2,450 angajați dedicați în peste 30 de țări și unități principale de producție în Danemarca, Franța, SUA și Germania. Chr. Hansen a fost fondată în 1874 și este listată la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga.

Pentru mai multe informații, vă rugam sa vizitați www.chr-hansen.ro

ANSVSA confirma doua cazuri de antrax, in Olt
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 27 august 2014

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară din România a notificat Organizaţia Mondială a Sănătăţii Animalelor cu privire la două cazuri de antrax la specia caprine. Opt animale din comuna Vişina Nouă din Olt sunt susceptibile de a fi purtătoare ale virusului. Din datele OIE, focarul a fost descoperit pe 1 august în...

MADR organizeaza Zilele Argesului si Muscelului
Autor: Meat MIlk  /   marți, 19 august 2014

În perioada 23-24 august 2014, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui un nou târg dedicat producătorilor de produse tradiționale și ecologice, intitulat „Zilele Argeșului și Muscelului”. Evenimentul, care se va desfășura în curtea instituției între orele 9:00 şi 18:00, este organizat de Ministerul...