Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Semtest BVN Mureș va fi prezent la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 9 mai, 2019

Liderul geneticii animale din Romania, compania Sembtest BVN Mureș, va participa și în acest an la Conferința Internațională Meat.Milk, care, de această dată, se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

BVN este o unitate de elită în domeniul reproducţiei animalelor, având ca activitate principală selecţia, testarea şi ameliorarea taurilor de reproducţie. O parte importantă din aceste activităţi se desfăşoră în unitatea mamă BVN Germania.

 

OBIECTIVE PRINCIPALE:

 

-Nominalizarea împerecherilor pentru obţinerea tăuraşilor

-Selecţia tăuraşilor pentru testare

-Testarea tăuraşilor după descendenţă şi genomic

-Recomandarea la reproducţie a taurilor testaţi

În Romania, Semtest BVN are un rol important de-a adapta oferta la condiţiile din Romania astfel încât, produsul nostru să corespundă atât nevoilor dumneavoastră cât şi cerinţelor pieţei din Romania.

 

Semtest BVN prin investiţiile masive făcute anual atât în specialiştii săi cât şi în logistică reuşeşte în fiecare an să-şi atingă obiectivele propuse şi să păstreze standardul de calitate impus de piaţa naţională şi internaţională.

 

Unitatea Semtest BVN SA este deschisă unui parteneriat sincer,de lungă durată, bazat pe seriozitate, încredere şi profesionalism, cu toți fermierii crescători de animale din România.

Ameliorarea transportului animalelor în UE
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 20 februarie 2019

Parlamentul European a solicitat UE și statelor sale membre să aplice mai bine normele existente privind protecția animalelor transportate și să sancționeze toți infractorii.   Într-o rezoluție, adoptată cu 411 de voturi pentru, 43 împotrivă și 110 abțineri, deputații europeni au reînnoit cererea de aplicare puternică...

Sprijin acordat crescătorilor de suine
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 februarie 2019

(Comunicat) Guvernul a aprobat Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 195/2018 privind aprobarea Programului de susţinere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducţie.    Comisia Europeană a emis Decizia 6928 din 25.10.2018 de autorizare a schemei de ajutoare instituită de Legea...