Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Semtest BVN Mureș va fi prezent la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 9 mai, 2019

Liderul geneticii animale din Romania, compania Sembtest BVN Mureș, va participa și în acest an la Conferința Internațională Meat.Milk, care, de această dată, se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

BVN este o unitate de elită în domeniul reproducţiei animalelor, având ca activitate principală selecţia, testarea şi ameliorarea taurilor de reproducţie. O parte importantă din aceste activităţi se desfăşoră în unitatea mamă BVN Germania.

 

OBIECTIVE PRINCIPALE:

 

-Nominalizarea împerecherilor pentru obţinerea tăuraşilor

-Selecţia tăuraşilor pentru testare

-Testarea tăuraşilor după descendenţă şi genomic

-Recomandarea la reproducţie a taurilor testaţi

În Romania, Semtest BVN are un rol important de-a adapta oferta la condiţiile din Romania astfel încât, produsul nostru să corespundă atât nevoilor dumneavoastră cât şi cerinţelor pieţei din Romania.

 

Semtest BVN prin investiţiile masive făcute anual atât în specialiştii săi cât şi în logistică reuşeşte în fiecare an să-şi atingă obiectivele propuse şi să păstreze standardul de calitate impus de piaţa naţională şi internaţională.

 

Unitatea Semtest BVN SA este deschisă unui parteneriat sincer,de lungă durată, bazat pe seriozitate, încredere şi profesionalism, cu toți fermierii crescători de animale din România.

ANSVSA: Protecţia animalelor în timpul transportului maritim
Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 iunie 2019

(Comunicat) Sub egida deținerii Preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene de către România, în data de 11 iunie 2019, s-a desfăşurat la Bucureşti seminarul internaţional privind protecţia animalelor în timpul transportului maritim, organizat de Comisia Europeană-TAIEX, în cooperare cu Autoritatea Naţională Sanitară...

INSSE: Sacrificările şi producţia de carne în aprilie 2019 (Infografic)
Autor: meatmilk  /   luni, 10 iunie 2019

(Comunicat) În luna aprilie 2019 faţă de luna martie 2019, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la toate speciile de animale şi la păsări.   În comparaţie cu luna aprilie 2018, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la ovine, caprine şi la păsări şi au scăzut la bovine; la...