Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Semtest-BVN Mureș invită fermierii la Parada Taurilor 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 9 septembrie, 2016

Semtest-BVN Mureș vă invită la Parada Taurilor 2016, eveniment care va avea loc în ziua de 1 octombrie 2016, ora 11, la sediul firmei din localitatea mureșeană Sângeorgiu de Mureș. Parada în sine va fi precedată, în ziua de 30, de un simpozion organizat pe teme de genetică animală.

 

Vă invităm la singurul eveniment de acest gen din țară!

 

Vă  vom prezenta o genetică crescută în Romania, de talie internalională, cu tauri care scriu adevdrate pagini de istoriepentru zootehnia romdnească, o genetică de vârf care poate fi admirată doar la Semtest-BVN Mureș, cu sediul în Sângeorgiu de Mureș.

 

Evenimentul a devenit, cu siguranță, atracția lunii octombrie și concurează la calificare pentru evenimentul anului pentru orice crescător de bovine, specialist sau iubitor de animale.

 

Peste 1500 de participanți din toată țara au fost in 2015 la Parada Taurilor, organizată de Semtest-BVN Mureș!

 

Pe lângă prezentarea in ring, un moment mult așteptat in cadrul Paradei T aurilor il reprezintă premierea colaboratorilor sub denumirea ”Ferma Anului 2016” si Operatorul Anului 2016,iar la final va fi organizată o tombolă pentru marele premiu.

Un spectacol al geneticii, o zi de sărbătoare, meriti să fii acolo!

 

Vă așteptăm cu mare drag intr-o atmosferă deosebită, la sediul Semtest-BVN Mureș, sub dealul Tofallului, din Sângeorgiu de Mureș, in data de 1 octombrie 2016, ora 11, la cea de a – XV -a editie.

ing. Valer Radu SICIAN

Sprijin acordat crescătorilor de suine
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 februarie 2019

(Comunicat) Guvernul a aprobat Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 195/2018 privind aprobarea Programului de susţinere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducţie.    Comisia Europeană a emis Decizia 6928 din 25.10.2018 de autorizare a schemei de ajutoare instituită de Legea...

Susținerea longevității scroafelor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 28 ianuarie 2019

Scorul optim de stare a corpului, la sfârșitul perioadei de lactație, influențează pozitiv longevitatea scroafelor. Utilizarea probioticelor alimentare a dovedit că este perfect posibilă reducerea pierderilor în greutate, în timpul perioadei de lactație, având ca rezultat îmbunătățirea fertilității scroafelor. În plus,...