Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Semtest-BVN Mureș invită fermierii la Parada Taurilor 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 9 septembrie, 2016

Semtest-BVN Mureș vă invită la Parada Taurilor 2016, eveniment care va avea loc în ziua de 1 octombrie 2016, ora 11, la sediul firmei din localitatea mureșeană Sângeorgiu de Mureș. Parada în sine va fi precedată, în ziua de 30, de un simpozion organizat pe teme de genetică animală.

 

Vă invităm la singurul eveniment de acest gen din țară!

 

Vă  vom prezenta o genetică crescută în Romania, de talie internalională, cu tauri care scriu adevdrate pagini de istoriepentru zootehnia romdnească, o genetică de vârf care poate fi admirată doar la Semtest-BVN Mureș, cu sediul în Sângeorgiu de Mureș.

 

Evenimentul a devenit, cu siguranță, atracția lunii octombrie și concurează la calificare pentru evenimentul anului pentru orice crescător de bovine, specialist sau iubitor de animale.

 

Peste 1500 de participanți din toată țara au fost in 2015 la Parada Taurilor, organizată de Semtest-BVN Mureș!

 

Pe lângă prezentarea in ring, un moment mult așteptat in cadrul Paradei T aurilor il reprezintă premierea colaboratorilor sub denumirea ”Ferma Anului 2016” si Operatorul Anului 2016,iar la final va fi organizată o tombolă pentru marele premiu.

Un spectacol al geneticii, o zi de sărbătoare, meriti să fii acolo!

 

Vă așteptăm cu mare drag intr-o atmosferă deosebită, la sediul Semtest-BVN Mureș, sub dealul Tofallului, din Sângeorgiu de Mureș, in data de 1 octombrie 2016, ora 11, la cea de a – XV -a editie.

ing. Valer Radu SICIAN

Domnul Ioan Ladoși, reales în funcția de Președinte al APCPR
Autor: meatmilk  /   luni, 26 martie 2018

(Comunicat) În data de 22 martie 2018 a avut loc, la „Sergiana Center” Brașov, AdunareaGenerală a Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România.   În cadrul Adunării Generale a APCPR au fost prezentate și aprobate materiale  specifice referitoare la activitatea desfășurată în anul 2017: raportul de activitate...

Măsuri dispuse de ANSVSA în zonele afectate de inundaţii
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a transmis instrucţiuni către  Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Judeţene (DSVSA) pentru adoptarea măsurilor de profilaxie generală, profilaxie specifică, de ecarisare şi de sănătate publică, pentru...