Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Semtest-BVN Mureș invită fermierii la Parada Taurilor 2016

Autor: Meat MIlkvineri, 9 septembrie, 2016

Semtest-BVN Mureș vă invită la Parada Taurilor 2016, eveniment care va avea loc în ziua de 1 octombrie 2016, ora 11, la sediul firmei din localitatea mureșeană Sângeorgiu de Mureș. Parada în sine va fi precedată, în ziua de 30, de un simpozion organizat pe teme de genetică animală.

 

Vă invităm la singurul eveniment de acest gen din țară!

 

Vă  vom prezenta o genetică crescută în Romania, de talie internalională, cu tauri care scriu adevdrate pagini de istoriepentru zootehnia romdnească, o genetică de vârf care poate fi admirată doar la Semtest-BVN Mureș, cu sediul în Sângeorgiu de Mureș.

 

Evenimentul a devenit, cu siguranță, atracția lunii octombrie și concurează la calificare pentru evenimentul anului pentru orice crescător de bovine, specialist sau iubitor de animale.

 

Peste 1500 de participanți din toată țara au fost in 2015 la Parada Taurilor, organizată de Semtest-BVN Mureș!

 

Pe lângă prezentarea in ring, un moment mult așteptat in cadrul Paradei T aurilor il reprezintă premierea colaboratorilor sub denumirea ”Ferma Anului 2016” si Operatorul Anului 2016,iar la final va fi organizată o tombolă pentru marele premiu.

Un spectacol al geneticii, o zi de sărbătoare, meriti să fii acolo!

 

Vă așteptăm cu mare drag intr-o atmosferă deosebită, la sediul Semtest-BVN Mureș, sub dealul Tofallului, din Sângeorgiu de Mureș, in data de 1 octombrie 2016, ora 11, la cea de a – XV -a editie.

ing. Valer Radu SICIAN

INSSE: Efectivele de porcine la 1 mai 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 21 septembrie 2018

(Comunicat) La 1 mai 2018, faţă de aceeaşi dată a anului 2017, efectivele de porcine au scăzut cu 8,0% pe total şi cu 14,2% la efectivul matcă.   Analizând distribuţia efectivelor de porcine la 1 mai 2018 pe regiuni de dezvoltare, comparativ cu 1 mai 2017, se constată că ponderea acestora a crescut în regiunile: Nord-Vest...

Reproducția bovinelor de carne în funcție de anotimpuri
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 5 septembrie 2018

Potrivit studiului ”Breeding Seasons”, elaborat de specialiștii Universității din Copenhaga, creșterea efectivelor de bovine de carne de vită prin reproducerea poate avea loc pe parcursul întregului an sau poate fi limitată la o anumită parte a anului. În cazul în car ea are loc într-un sezon restrâns, practica cea mai frecventă...