Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Semtest BVN va participa la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkjoi, 7 aprilie, 2016

Partener tradițional al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, precum și colaborator constant al publicațiilor editate de infoGROUP, Semtest BVN-Mureș va participa și la cea de-a V-a ediții a evenimentului care va avea loc în zilele de 12 și 13 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri împotriva unui business de succes, într-o piață aflată în dezechilibru”.

 

Semtest BVN are ca obiectiv principal asigurarea reproducţiei la bovine şi suine prin însămânţarea artificială şi intensificarea procesului de ameliorare a raselor. Unitatea, prin seriozitatea şi priceperea manifestată în activitate de selecţie şi ameliorare, a devenit partenerul principal al crescătorului de bovine din Romania.

 

Domenii de activitate:

 

Producerea materialului seminal

Difuzarea materialului seminal

Export material seminal

Consultanţă de specialitate

 

Semtest BVN înseamnă:

 

  1. Experienţă-Peste 50 de ani de activitate în domeniu ne recomandă iar genetica de vârf oferită de Semtest BVN de la tauri aclimatizaţi în România ne reprezintă.
  2. Echipa-Unitatea noastră, prin cei 53 de specialişti care lucrează în diferite departamente începând cu producerea şi recoltarea materialului seminal până la asigurarea consultanţei de specialitate se asigură că serviciile şi informaţiile primite de crescători sunt de cea mai înaltă calitate.
  3. Garanţia calităţii-Punctul forte al unităţii îl reprezintă materialul seminal provenit de la taurii aclimatizaţi în Romania şi riguros testaţi în Germania şi Austria, iar seriozitatea şi consecvenţa procesului de selecţie şi ameliorare se regăseşte în nivelul de producţie şi insuşirile de rezistenţă a animalului.
  4. Avantajul crescătorului-Parteneriatul cu Semtest BVN Mureş vă asigură un pachet de servicii complet în domeniul reproducţiei animalelor, la preţ de producător, la un preţ corect.

 

 

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...