Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Senzor electronic pentru mirosul specific de vier

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cercetatorii au aratat recent ca ar putea fi posibil sa se programeze un senzor electronic care sa detecteze mirosul specific de vier, in abatoare, pe liniile de transare a carnii, scrie presa internationala.

Coen van Wagenberg de la Wageningen University and Research Centre (WUR) a incalzit carne de porc impregnata cu mirosul specific de vier, captand gazele acestuia si separandu-le. Astfel a devenit posibil sa fie identificat mirosul specific printr-o aplicatie computerizata. Coen van Wagenberg crede ca detectorul pentru mirosul specific de vier ar putea fi similar cu detectoarele de droguri instalate in aeroporturi.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...