Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Senzor electronic pentru mirosul specific de vier

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cercetatorii au aratat recent ca ar putea fi posibil sa se programeze un senzor electronic care sa detecteze mirosul specific de vier, in abatoare, pe liniile de transare a carnii, scrie presa internationala.

Coen van Wagenberg de la Wageningen University and Research Centre (WUR) a incalzit carne de porc impregnata cu mirosul specific de vier, captand gazele acestuia si separandu-le. Astfel a devenit posibil sa fie identificat mirosul specific printr-o aplicatie computerizata. Coen van Wagenberg crede ca detectorul pentru mirosul specific de vier ar putea fi similar cu detectoarele de droguri instalate in aeroporturi.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...