Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Serbia – informatii exacte pentru consumatorii de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Noua lege privind protectia consumatorilor, adoptata de Parlamentul din Belgrad, la inceputul lunii februarie, impune reguli stricte aplicabile vanzatorilor de carne proaspata.

Conform publicatiei saptamanale Zdravoscop, noile norme impun retailerilor sa vanda carnea proaspata insotita de declaratii proprii, in care sa fie precizat numele producatorului, data sacrificarii animalului, numarul de identificare a exploatatiei unde acesta a fost crescut si numarul de control sanitar-veterinar al abatorului unde a fost sacrificat.

De asemenea, magazinele de profil vor putea vinde carnea tocata, la cererea clientului si in prezenta acestuia. Carnea tocata se va vinde si in ambalaj, doar preparata si insotita de declaratii proprii ale vanzatorilor, similare celor impuse vanzarii de carne proaspata. (TS)

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...