Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Serbia – informatii exacte pentru consumatorii de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Noua lege privind protectia consumatorilor, adoptata de Parlamentul din Belgrad, la inceputul lunii februarie, impune reguli stricte aplicabile vanzatorilor de carne proaspata.

Conform publicatiei saptamanale Zdravoscop, noile norme impun retailerilor sa vanda carnea proaspata insotita de declaratii proprii, in care sa fie precizat numele producatorului, data sacrificarii animalului, numarul de identificare a exploatatiei unde acesta a fost crescut si numarul de control sanitar-veterinar al abatorului unde a fost sacrificat.

De asemenea, magazinele de profil vor putea vinde carnea tocata, la cererea clientului si in prezenta acestuia. Carnea tocata se va vinde si in ambalaj, doar preparata si insotita de declaratii proprii ale vanzatorilor, similare celor impuse vanzarii de carne proaspata. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...