Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Serbia – informatii exacte pentru consumatorii de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Noua lege privind protectia consumatorilor, adoptata de Parlamentul din Belgrad, la inceputul lunii februarie, impune reguli stricte aplicabile vanzatorilor de carne proaspata.

Conform publicatiei saptamanale Zdravoscop, noile norme impun retailerilor sa vanda carnea proaspata insotita de declaratii proprii, in care sa fie precizat numele producatorului, data sacrificarii animalului, numarul de identificare a exploatatiei unde acesta a fost crescut si numarul de control sanitar-veterinar al abatorului unde a fost sacrificat.

De asemenea, magazinele de profil vor putea vinde carnea tocata, la cererea clientului si in prezenta acestuia. Carnea tocata se va vinde si in ambalaj, doar preparata si insotita de declaratii proprii ale vanzatorilor, similare celor impuse vanzarii de carne proaspata. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...