Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Serbia va relua exporturile de carne de porc în China

Autor: Mircea Demeterjoi, 4 iulie, 2019

Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Gospodăririi Apelor din Serbia a anunțat semnarea acordurilor care vor permite reluarea exporturilor de carne de porc din Serbia, pe piața chineză.

 

Ministrul sârb al Agriculturii, Branislav Nedimović, a semnat acordurile cu Zhang Jiwen, viceministrul și adjunctul comisarului general vamal la Administrația Generală a Vămilor din Republica Populară Chineză (GACC), în timpul vizitei sale oficiale la Belgrad.

 

Cu această ocazie, cei doi oficiali au semnat, de asemenea, un acord privind importurile și exporturile de produse alimentare și siguranța alimentelor, a afirmat ministerul sârb într-o declarație citată de NoviePresse, care a adăugat că acest acord „este o chestiune strategică pentru Serbia, în domeniul agriculturii”.

 

În cadrul programului, vânzările de carne de porc sârbă către China vor fi restabilite chiar în acest an. Ministrul sârb a spus că speră că acest lucru se va întâmpla înainte de târgul agricol programat să aibă loc în Shanghai în noiembrie.

 

Nedimovic a mai declarat la întâlnirea cu Jiwen că acordul privind protecția fitosanitară rămâne să fie semnat de cele două țări și se așteaptă ca primele inspecții chineze să aibă loc în lunile următoare.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...