Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sergiana investeste 2 milioane de euro in productia de biogaz

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform bzb.ro, Sergiana continua programul de dezvoltare prin abordarea unor noi directii de dezvoltare.

Astfel, omul de afaceri brasovean Tudor Neculoiu, care este proprietarul grupului de firme Sergiana, a anuntat ca se afla in plin process de derulare a investitiei de doua milioane de euro intr-o instalatie de producere a biogazului si a energiei electrice si termice, care va avea o capacitate de 500 de kilowati.

Materia prima pentru aceasta instalatie este dejectiile de la complexul de crestere a porcinelor de la ªercaia, care apartine tot companiei Sergiana.

Complexul ocupa o suprafata de 22 de hectare, insumand 32 de hale cu o capacitate totala ce depaseste 50.000 de capete/an.
Complexul Europig include o fabrica de nutreturi concentrate si un abator de sacrificare pentru porci si bovine.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...