Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sergiana investeste 2 milioane de euro in productia de biogaz

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform bzb.ro, Sergiana continua programul de dezvoltare prin abordarea unor noi directii de dezvoltare.

Astfel, omul de afaceri brasovean Tudor Neculoiu, care este proprietarul grupului de firme Sergiana, a anuntat ca se afla in plin process de derulare a investitiei de doua milioane de euro intr-o instalatie de producere a biogazului si a energiei electrice si termice, care va avea o capacitate de 500 de kilowati.

Materia prima pentru aceasta instalatie este dejectiile de la complexul de crestere a porcinelor de la ªercaia, care apartine tot companiei Sergiana.

Complexul ocupa o suprafata de 22 de hectare, insumand 32 de hale cu o capacitate totala ce depaseste 50.000 de capete/an.
Complexul Europig include o fabrica de nutreturi concentrate si un abator de sacrificare pentru porci si bovine.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...