Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sergiana investeste 2 milioane de euro in productia de biogaz

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform bzb.ro, Sergiana continua programul de dezvoltare prin abordarea unor noi directii de dezvoltare.

Astfel, omul de afaceri brasovean Tudor Neculoiu, care este proprietarul grupului de firme Sergiana, a anuntat ca se afla in plin process de derulare a investitiei de doua milioane de euro intr-o instalatie de producere a biogazului si a energiei electrice si termice, care va avea o capacitate de 500 de kilowati.

Materia prima pentru aceasta instalatie este dejectiile de la complexul de crestere a porcinelor de la ªercaia, care apartine tot companiei Sergiana.

Complexul ocupa o suprafata de 22 de hectare, insumand 32 de hale cu o capacitate totala ce depaseste 50.000 de capete/an.
Complexul Europig include o fabrica de nutreturi concentrate si un abator de sacrificare pentru porci si bovine.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...