Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sergiana investeste 2 milioane de euro in productia de biogaz

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform bzb.ro, Sergiana continua programul de dezvoltare prin abordarea unor noi directii de dezvoltare.

Astfel, omul de afaceri brasovean Tudor Neculoiu, care este proprietarul grupului de firme Sergiana, a anuntat ca se afla in plin process de derulare a investitiei de doua milioane de euro intr-o instalatie de producere a biogazului si a energiei electrice si termice, care va avea o capacitate de 500 de kilowati.

Materia prima pentru aceasta instalatie este dejectiile de la complexul de crestere a porcinelor de la ªercaia, care apartine tot companiei Sergiana.

Complexul ocupa o suprafata de 22 de hectare, insumand 32 de hale cu o capacitate totala ce depaseste 50.000 de capete/an.
Complexul Europig include o fabrica de nutreturi concentrate si un abator de sacrificare pentru porci si bovine.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...