Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 11 martie, 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Astfel, în cele două zile ale evenimentului, reprezentanții firmei Sergiana vor invita participanții să deguste din cele mai noi și cele mai gustoase produse din categoria Premium, pe care le vor expune la stand.

 

Potrivit unui comunicat al companiei, pentru Sergiana Poiana Marului, anul 2018 a fost deosebit. La nivel global, cifra de afaceri consolidată a crescut, depăşind 301 milioane lei, iar principalele divizii comerciale şi-au continuat programul de creştere a forţei de vânzare.

 

Astfel, la finalul anului, magazinele au atins nivelul de 58 de unităţi, iar restaurantele au marcat al nouălea punct pe harta reţelei prin Sub Cetate, restaurantul deschis în Râşnov.

 

Toate aceste proiecte au în comun investiţii atât în logistică şi tehnologie, cât şi în resursa umană, în condițiile în care volumul personalului angajat a crescut cu 7,6%.

Danone, 20 de ani de producție locală și investiții în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) Anul acesta, Danone aniversează 20 de ani de activitate în România și de producție locală în cadrul fabricii din București. Pentru companie, 2019 are o dublă semnificație, întrucât Danone celebrează la nivel global 100 de ani de istorie în producția de iaurt.   De 20 de ani, fabrica Danone din București...

Meat Milk 2019: Workshop-urile Carne și Lapte, momente de interes maxim
Autor: Meat MIlk  /   marți, 5 martie 2019

Ca în fiecare an, Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura lucrările acestei ediții în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va aduce în fața fermierilor și procesatorilor de carne și lapte cele mai noi informații științifice și tehnologice din domeniile vizate.   Și de...