Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sergiana va participa și va expune la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 11 martie, 2019

Una dintre companiile de elită din sectorul de procesare a cărnii, Sergiana Poiana Mărului, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care își va desfășura cea de-a VIII-a ediție în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Astfel, în cele două zile ale evenimentului, reprezentanții firmei Sergiana vor invita participanții să deguste din cele mai noi și cele mai gustoase produse din categoria Premium, pe care le vor expune la stand.

 

Potrivit unui comunicat al companiei, pentru Sergiana Poiana Marului, anul 2018 a fost deosebit. La nivel global, cifra de afaceri consolidată a crescut, depăşind 301 milioane lei, iar principalele divizii comerciale şi-au continuat programul de creştere a forţei de vânzare.

 

Astfel, la finalul anului, magazinele au atins nivelul de 58 de unităţi, iar restaurantele au marcat al nouălea punct pe harta reţelei prin Sub Cetate, restaurantul deschis în Râşnov.

 

Toate aceste proiecte au în comun investiţii atât în logistică şi tehnologie, cât şi în resursa umană, în condițiile în care volumul personalului angajat a crescut cu 7,6%.

Lactalis Group va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 mai 2019

Unul dintre giganții mondiali ai lactatelor, Lactalis Group, și-a anunțat participarea la cea de-a VIII-a ediie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019,care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Lactalis Group va fi reprezentată la eveniment de domnul Axel Bigot- Corporate...

Meat.Milk 2019: Secțiunea Expo, un punct central al evenimentului
Autor: meatmilk  /   marți, 14 mai 2019

Secțiunea Expo a conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi și în acest an unul dintre punctele centrale ale evenimentului.   În momentul de față, agenția infoGROUP anunță că toate standurile de expunere au fost ocupate, ba, mai mult,...