Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sesiune științifică Romvac:“Tradiţie şi inovaţie în sănătatea animală”

Autor: Meat MIlkjoi, 20 martie, 2014

(Comunicat) La aniversarea a 40 de ani de existenţă, Romvac invită specialiștii din medicina veterinară la manifestarea profesional-ştiinţifică, “Tradiţie şi inovaţie în sănătatea animală”. Participarea la această sesiune ştiinţifică nu presupune niciun fel de taxe de înscriere şi este certificată cu 15/25/50 de puncte, în conformitate cu criteriile S.N.E.C., stabilite de CMVRO.

Sessiunea are codul de acreditare ROMSES01-2014 şi se va desfăşura pe data de 29 aprilie 2014, începând cu ora 09:00, în Sala de conferinţe a companiei, din şos. Centurii, nr.7., Voluntari, jud. Ilfov.

Tematica programului ştiinţific se referă îndeosebi, la probleme de interes general ale medicinei veterinare şi prezentarea unora dintre recentele rezultate/progrese înregistrate, privind tradiţia şi inovaţia în sănătatea animală.

Rapoartele şi comunicările ştiinţifice cu rezumat şi in extenso, inclusiv posterele se vor trimite pe adresa romvac@romvac.ro sau se vor depune în format tipărit şi electronic editabil la secretariatul Companiei Romvac, cu datele de contact ale primului autor (nume, prenume, titulatură, e-mail, număr de telefon mobil, unitatea angajatoare, titlul lucrării ştiinţifice, tipul prezentării: prezentere orală şi poster), până cel mai târziu, la data de 10 aprilie 2014.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...