Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Shuanghui investește într-o nouă unitate de procesare a cărnii de porc

Autor: Meat MIlkluni, 17 martie, 2014

Procesatorul de carne chinez Shuanghui, parte a grupului WH va finaliza construcția unui nou centru de procesare și distribuție în Nanning până la sfârșitul lunii martie, informează The Meat Site.

Proiectul , care se va desfășura în două etape se va concretiza în construirea unui centru de depozitare carne congelată de 10.000 de tone, unui centru de afaceri, un centru de cercetare și dezvoltare, precum și un centru de tratare deșeuri și alte facilități.

În abator se vor sacrifica 2 milioane de porci pe an – mai mult de 5.000/ zi, având o capacitate totală de aproximativ 100.000 de tone.

Prima fază a proiectului Nanning Shuanghui, linia de producție pentru procesarea produselor din carne la temperatură înaltă și joasă a intrat în funcțiune la sfârșitul anului trecut .

Când întregul proiect este finalizat, este de așteptat să aibă output-uri în valoare de miliarde de euro anual și va angaja mai mult de 3.000 de persoane , ajutând astfel 20 de milioane de crescători de porci din regiunea Guangxi Nanning .

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...