Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Și Carrefor confirmă despărțirea de Angst

Autor: Meat MIlkjoi, 8 mai, 2014

Oficialii Carrefour Romania au confirmat iesirea din franciza Express a magazinelor Angst. Potrivit acestora, „Angst este satisfacut de relatia cu Carrefour in ceea ce priveste activitatea de franciza.

Decizia actionarilor Angst este insa de a se reconcentra pe activitatea sa traditionala, adica procesarea produselor din carne”.

Intr-o notificare oficiala trimisa redactiei Modern Buyer, oficialii Carrefour Romania au precizat ca Angst a cerut iesirea din contractul de franciza, solicitare agreata impreuna cu Carrefour Romania. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...