Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Și Cora a retras cutii cu carne de vită “Ardealul”

Autor: Ilie Stoianmarți, 19 martie, 2013

Hypermarketul Cora a retras de la comercializare o cantitate de 500 de cutii cu carne de vită fabricată de “Ardealul”, imediat după ce a primit sesizarea de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, a declarat pentru AGERPRES, Ana Maria Florea, PR Cora.

“Astfel de conserve se vând în cantitate foarte mică în magazinele Cora, deci consumatorii nu au fost expuşi riscurilor. În ceea ce priveşte laptele contaminat cu aflatoxină, am retras de la comercializare toată cantitatea de lapte semnalizată de producătorul la care concentraţia era peste limitele admisibile. Nu pot spune încă o cantitate totală procesul fiind în curs de derulare şi în prezent”, a spus Ana Maria Florea.

Compania de import şi distribuţie de mărfuri alimentare SC Optimeat SRL este furnizorul cărnii de vită folosite în fabricarea celor 30.000 de conserve de carne de vită “Ardealul”, retrase de la comercializare din cauza suspiciunii că ar conţine carne de cal, relevă informaţiile furnizate de conducerea Fabricii SC Producţie Ardealul SRL Covasna.

Potrivit sursei citate, materia primă a fost livrată fabricii din Covasna cu documente care atestau originea acesteia.

SC Producţie Ardealul SRL a dispus pe 8 martie 2013 retragerea de la comercializare a două loturi de conserve de carne de vită “Ardealul”, cu datele de expirare 5 decembrie 2014 şi 15 ianuarie 2015, în urma unei suspiciuni de etichetare neconforme, confirmată parţial de analizele din 13 martie 2013. (AGERPRES)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...