Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Aaylex, una dintre performerele României, prezente la Paris

Autor: Ilie Stoianvineri, 21 octombrie, 2016

Cu o pondere a exportului de 30 % din producția realizată, compania Aaylex s-a evidențiat între firmele românești prezente la standurile celui mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare, mai precis, la Salonul Internațional de la Paris.

 

Participând pentru a treia oară, Aaylex, deținătoarea binecunoscutei mărci CocoRico, și-a promovat absolut toate sortimentele, cu scopul de a-si extinde pozitia pe pietele europene.

 

Argumentele ne-au fost oferite chiar de domnul Bogdan Grama, General Manager al Aaylex Group: Puiul românesc și, în general, produsele alimentare românești, sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor deosebită. Desigur, produsele Aaylex se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, iar partenerii noștri tradiționali cunosc acest lucru. Tocmai calitatea produselor noastre ne determină să abordăm noi beneficiari sau, mai precis, să răspundem solicitărilor viitorilor beneficiari care vin spre noi.”

 

Nu ne îndoim că participarea Aaylex la SIAL 2016 se va concretiza, în perioada următoare, prin încheierea ne noi contracte de export, observând la fața locului că reprezentanții firmei au avut unul dintre cele mai intense programe de întâlniri și negocieri dintre toate firmele din România prezente la standurile Complexului expozițional Villepinte, din Paris. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris-18 octombrie 2016)

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...