Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Aaylex, una dintre performerele României, prezente la Paris

Autor: Ilie Stoianvineri, 21 octombrie, 2016

Cu o pondere a exportului de 30 % din producția realizată, compania Aaylex s-a evidențiat între firmele românești prezente la standurile celui mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare, mai precis, la Salonul Internațional de la Paris.

 

Participând pentru a treia oară, Aaylex, deținătoarea binecunoscutei mărci CocoRico, și-a promovat absolut toate sortimentele, cu scopul de a-si extinde pozitia pe pietele europene.

 

Argumentele ne-au fost oferite chiar de domnul Bogdan Grama, General Manager al Aaylex Group: Puiul românesc și, în general, produsele alimentare românești, sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor deosebită. Desigur, produsele Aaylex se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, iar partenerii noștri tradiționali cunosc acest lucru. Tocmai calitatea produselor noastre ne determină să abordăm noi beneficiari sau, mai precis, să răspundem solicitărilor viitorilor beneficiari care vin spre noi.”

 

Nu ne îndoim că participarea Aaylex la SIAL 2016 se va concretiza, în perioada următoare, prin încheierea ne noi contracte de export, observând la fața locului că reprezentanții firmei au avut unul dintre cele mai intense programe de întâlniri și negocieri dintre toate firmele din România prezente la standurile Complexului expozițional Villepinte, din Paris. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris-18 octombrie 2016)

Combinatul de Îngrășăminte Chimice Năvodari, afaceri cu 10% mai mari în 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 8 februarie 2019

(Comunicat) Combinatul de Îngrășăminte Chimice (Cich) Năvodari, sigurul producător român de îngrășăminte tehnologice din România, a încheiat anul financiar 2018 cu o cifră de afaceri de 106 milioane lei, în creștere cu aproximativ 10%, față de anul precedent. Astfel, compania și-a consolidat poziția pe piața...

Smithfield România a cumpărat firma Maier Com din Arad
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 februarie 2019

Potrivit Mediafax, firma chinezeasca Smithfield România, controlata de WH Group, a cumpărat producătorul de carne Maier Com, din Arad. Tranzacția a avut loc în luna ianuarie a acestui an.   Compania Maier Com din Arad a fost înființată în decembrie 1994, având ca obiectiv de activitate producția, prelucrarea și conservarea...