Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Aaylex, una dintre performerele României, prezente la Paris

Autor: Ilie Stoianvineri, 21 octombrie, 2016

Cu o pondere a exportului de 30 % din producția realizată, compania Aaylex s-a evidențiat între firmele românești prezente la standurile celui mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare, mai precis, la Salonul Internațional de la Paris.

 

Participând pentru a treia oară, Aaylex, deținătoarea binecunoscutei mărci CocoRico, și-a promovat absolut toate sortimentele, cu scopul de a-si extinde pozitia pe pietele europene.

 

Argumentele ne-au fost oferite chiar de domnul Bogdan Grama, General Manager al Aaylex Group: Puiul românesc și, în general, produsele alimentare românești, sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor deosebită. Desigur, produsele Aaylex se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, iar partenerii noștri tradiționali cunosc acest lucru. Tocmai calitatea produselor noastre ne determină să abordăm noi beneficiari sau, mai precis, să răspundem solicitărilor viitorilor beneficiari care vin spre noi.”

 

Nu ne îndoim că participarea Aaylex la SIAL 2016 se va concretiza, în perioada următoare, prin încheierea ne noi contracte de export, observând la fața locului că reprezentanții firmei au avut unul dintre cele mai intense programe de întâlniri și negocieri dintre toate firmele din România prezente la standurile Complexului expozițional Villepinte, din Paris. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris-18 octombrie 2016)

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...