Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Aaylex, una dintre performerele României, prezente la Paris

Autor: Ilie Stoianvineri, 21 octombrie, 2016

Cu o pondere a exportului de 30 % din producția realizată, compania Aaylex s-a evidențiat între firmele românești prezente la standurile celui mai mare târg din lume, dedicat Industriei alimentare, mai precis, la Salonul Internațional de la Paris.

 

Participând pentru a treia oară, Aaylex, deținătoarea binecunoscutei mărci CocoRico, și-a promovat absolut toate sortimentele, cu scopul de a-si extinde pozitia pe pietele europene.

 

Argumentele ne-au fost oferite chiar de domnul Bogdan Grama, General Manager al Aaylex Group: Puiul românesc și, în general, produsele alimentare românești, sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor deosebită. Desigur, produsele Aaylex se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, iar partenerii noștri tradiționali cunosc acest lucru. Tocmai calitatea produselor noastre ne determină să abordăm noi beneficiari sau, mai precis, să răspundem solicitărilor viitorilor beneficiari care vin spre noi.”

 

Nu ne îndoim că participarea Aaylex la SIAL 2016 se va concretiza, în perioada următoare, prin încheierea ne noi contracte de export, observând la fața locului că reprezentanții firmei au avut unul dintre cele mai intense programe de întâlniri și negocieri dintre toate firmele din România prezente la standurile Complexului expozițional Villepinte, din Paris. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris-18 octombrie 2016)

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...