Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Agricola Bacău, performanță la cel mai înalt nivel

Autor: Ilie Stoianvineri, 21 octombrie, 2016

Participând pentru a patra oară la cea mai importantă manifestare expozițională din lume, dedicată Industriei alimentare, și, în ciuda problemelor organizatorice, de acum, arhicunoscute, Agricola Bacău a impresionat prin profesionalismul desăvârșit cu care s-a prezentat la standuri.

 

Principalul obiectiv al delegației Agricola, condusă de doamna Andreea Horoi, Directorul de Export al companiei, a fost extinderea operațiunilor de export, acest segment de afaceri reprezentând în prezent 10 % din activitate.

 

Special pentru Revista Fabrica de Carne, doamna Luminița Horoi a declarat: ”În momentul de față, exportăm cu succes în Marea Britanie, Belgia, Germania, Austria și Malta, dar, în proporții mai mici, și în alte țări. De aceea, ne dorim să ne extindem operațiunile externe, dar, în egală măsură, vrem să analizăm care sunt tendințele în piața pe care activăm, la nivel european și mondial, precum și în FMGC, în ansamblul său.”

 

Nu ne îndoim că Agricola Bacău va contabiliza cu succes șirul de întâlniri de afaceri, atât timp cât și-a promovat toată gama de produse, insistând, însă, pe produsele vedetă: Salamul de Sibiu, Puiul fericit, ouăle îmbogățite cu Omega 3, Salamul Mozaic, colecția de salamuri produsă pentru Casa Regală a României, dar și linia de produse ready-meal: picante, șnițele și halal.

 

În premieră, la standul Agricola a fost prezentat și Salamul Levant, care va fi lansat în România în scurt timp. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 18 octombrie 2016)

 

agricola2

 

 

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...