Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Agrisol dorește accentuarea afacerilor de export

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

Deși numără de abia a doua prezență la Salonul Internațional de Industrie Alimentară de la Paris, compania Agrisol și-a propus obiective precise și, mai ales, înalte, pe măsura etalonului ridicat de profesionalism de care dă dovadă în derularea afacerilor.

 

Argumentând, doamna Daniela Ștefan, Asistent Manager al companiei, a declarat pentru revista Fabrica de Carne că, deși Agrisol se mândrește cu procentul de export de 50 %, pe care îl realizează în prezent, firma pe care o reprezintă dorește accentuarea relațiilor comerciale internaționale.

 

Mizând pe exportul de fileuri din piept de pui și pulpe pentru procesare, dar și, deja celebele ouă Toneli, Agrisol dorește extinderea portofoliului de beneficiari externi, care să se adauge celor din Franța, Germania, Belgia, Marea Britanie, Austria, Grecia, dar și din Nordul Africii. (Corespondență de la Paris-Ilie Stoian, 18 octombrie 2016)

 

 

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...