Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Agrisol dorește accentuarea afacerilor de export

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

Deși numără de abia a doua prezență la Salonul Internațional de Industrie Alimentară de la Paris, compania Agrisol și-a propus obiective precise și, mai ales, înalte, pe măsura etalonului ridicat de profesionalism de care dă dovadă în derularea afacerilor.

 

Argumentând, doamna Daniela Ștefan, Asistent Manager al companiei, a declarat pentru revista Fabrica de Carne că, deși Agrisol se mândrește cu procentul de export de 50 %, pe care îl realizează în prezent, firma pe care o reprezintă dorește accentuarea relațiilor comerciale internaționale.

 

Mizând pe exportul de fileuri din piept de pui și pulpe pentru procesare, dar și, deja celebele ouă Toneli, Agrisol dorește extinderea portofoliului de beneficiari externi, care să se adauge celor din Franța, Germania, Belgia, Marea Britanie, Austria, Grecia, dar și din Nordul Africii. (Corespondență de la Paris-Ilie Stoian, 18 octombrie 2016)

 

 

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...