Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Agrisol dorește accentuarea afacerilor de export

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

Deși numără de abia a doua prezență la Salonul Internațional de Industrie Alimentară de la Paris, compania Agrisol și-a propus obiective precise și, mai ales, înalte, pe măsura etalonului ridicat de profesionalism de care dă dovadă în derularea afacerilor.

 

Argumentând, doamna Daniela Ștefan, Asistent Manager al companiei, a declarat pentru revista Fabrica de Carne că, deși Agrisol se mândrește cu procentul de export de 50 %, pe care îl realizează în prezent, firma pe care o reprezintă dorește accentuarea relațiilor comerciale internaționale.

 

Mizând pe exportul de fileuri din piept de pui și pulpe pentru procesare, dar și, deja celebele ouă Toneli, Agrisol dorește extinderea portofoliului de beneficiari externi, care să se adauge celor din Franța, Germania, Belgia, Marea Britanie, Austria, Grecia, dar și din Nordul Africii. (Corespondență de la Paris-Ilie Stoian, 18 octombrie 2016)

 

 

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...