Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: La Paris, Kosarom a bifat o participare de succes

Autor: Ilie Stoianluni, 31 octombrie, 2016

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a cărnii din România, Kosarom, a fost prezentă la cel mai mare târg din lume dedicat Industriei alimentare, SIAL 2016, care s-a desfășurat în perioada 16-20 octombrie în Parcul Expozițional Villepinte. 

 

Prezența firmei ieșene la târgul parizian este cu atât mai meritorie, în condițiile în care, după cum știm cu toții, delegația României a întâmpinat multe dificultăți de ordin organizatoric.

 

Cu toate acestea, din câte am observat în perimetrul rezervat țării noastre, reprezentanții Kosarom au avut un foarte intens program de întâlniri și negocieri, chiar dacă acestea s-au desfășurat într-un cadru nu tocmai propice unor astfel de momente, în spatele mesei la care au avut loc dialogurile de afaceri nefiind decât un roll-up al firmei.

 

De aceea, considerăm că meritul ieșenilor de la Kosarom este cu atât mai mare, fiind convinși că partenerii de afaceri au trecut peste neajunsurile momentului, apreciind detaliile despre calitatea de excepție a produselor realizate în fabrica ieșeană, acolo unde este procesată carnea-materie primă abatorizată în propria unitate și provenită din propriile ferme.

 

Și, la fel de convinși suntem că rezultatele nu vor întârzia să apară, justificând țelul firmei de a trece de pragul lui 20 %, pentru afacerile comerciale internaționale. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 19 octombrie 2016) 

 

 

CSB câştigă medalia de argint la International FoodTec Award
Autor: meatmilk  /   luni, 7 mai 2018

(Comunicat) CSB a fost distinsă cu argint la International FoodTec Award pentru o soluţie inovatoare la producătorul olandez de carne ProMessa. S-a reuşit automatizarea sistemului intralogistic şi a lanţului de aprovizionare, crescând vizibil prospeţimea, eficienţa şi randamentul.   Prin acest premiu, comitetul internaţional...

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...