Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: La Paris, Kosarom a bifat o participare de succes

Autor: Ilie Stoianluni, 31 octombrie, 2016

Una dintre cele mai prestigioase companii de procesare a cărnii din România, Kosarom, a fost prezentă la cel mai mare târg din lume dedicat Industriei alimentare, SIAL 2016, care s-a desfășurat în perioada 16-20 octombrie în Parcul Expozițional Villepinte. 

 

Prezența firmei ieșene la târgul parizian este cu atât mai meritorie, în condițiile în care, după cum știm cu toții, delegația României a întâmpinat multe dificultăți de ordin organizatoric.

 

Cu toate acestea, din câte am observat în perimetrul rezervat țării noastre, reprezentanții Kosarom au avut un foarte intens program de întâlniri și negocieri, chiar dacă acestea s-au desfășurat într-un cadru nu tocmai propice unor astfel de momente, în spatele mesei la care au avut loc dialogurile de afaceri nefiind decât un roll-up al firmei.

 

De aceea, considerăm că meritul ieșenilor de la Kosarom este cu atât mai mare, fiind convinși că partenerii de afaceri au trecut peste neajunsurile momentului, apreciind detaliile despre calitatea de excepție a produselor realizate în fabrica ieșeană, acolo unde este procesată carnea-materie primă abatorizată în propria unitate și provenită din propriile ferme.

 

Și, la fel de convinși suntem că rezultatele nu vor întârzia să apară, justificând țelul firmei de a trece de pragul lui 20 %, pentru afacerile comerciale internaționale. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 19 octombrie 2016) 

 

 

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...