Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Optimeat urmărește stabilizarea operațiunilor externe

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

După ce, la începutul anului, compania Optimeat, a fost prezentă la târgul Alimentaria, de la Barcelona, iată că și acum revine în prim-planul internațional, participând cu stand propriu la SIAL 2016, cea mai mare manifestare de gen, pe plan mondial, dedicată Industriei alimentare.

 

După cum a declarat special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Dr. Jafar Kabiri, managerul general al companiei, participarea la târgul catalan a determinat o creștere a operațiunilor de export cu 25 %, față de anul trecut. Dar, dacă la Alimentaria, Optimeat a mizat pe exportul de produse halal, acum, la târgul parizian, principale ținte au fost menținerea pieței externe și stabilizarea acesteia, cu ajutorul dezvoltării liniilor de export de animale vii, în special ovine și bovine.

 

Cât despre posibilitatea exportului de porci vii, domnul Dr. Kabiri ne-a declarat că firma pe care o conduce nu are capacitatea necesară pentru a susține și o astfel de activitate, lucru perfect de înțeles.

 

În altă ordine de idei, trebuie să menționăm faptul că participarea la SIAL a firmei Optimeat s-a concretizat prin numeroase negocieri avute cu parteneri externi, toate acestea urmând a se concretiza în viitoare contracte de export. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 18 octombrie 2016)

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...