Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Optimeat urmărește stabilizarea operațiunilor externe

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

După ce, la începutul anului, compania Optimeat, a fost prezentă la târgul Alimentaria, de la Barcelona, iată că și acum revine în prim-planul internațional, participând cu stand propriu la SIAL 2016, cea mai mare manifestare de gen, pe plan mondial, dedicată Industriei alimentare.

 

După cum a declarat special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Dr. Jafar Kabiri, managerul general al companiei, participarea la târgul catalan a determinat o creștere a operațiunilor de export cu 25 %, față de anul trecut. Dar, dacă la Alimentaria, Optimeat a mizat pe exportul de produse halal, acum, la târgul parizian, principale ținte au fost menținerea pieței externe și stabilizarea acesteia, cu ajutorul dezvoltării liniilor de export de animale vii, în special ovine și bovine.

 

Cât despre posibilitatea exportului de porci vii, domnul Dr. Kabiri ne-a declarat că firma pe care o conduce nu are capacitatea necesară pentru a susține și o astfel de activitate, lucru perfect de înțeles.

 

În altă ordine de idei, trebuie să menționăm faptul că participarea la SIAL a firmei Optimeat s-a concretizat prin numeroase negocieri avute cu parteneri externi, toate acestea urmând a se concretiza în viitoare contracte de export. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 18 octombrie 2016)

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...