Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Optimeat urmărește stabilizarea operațiunilor externe

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

După ce, la începutul anului, compania Optimeat, a fost prezentă la târgul Alimentaria, de la Barcelona, iată că și acum revine în prim-planul internațional, participând cu stand propriu la SIAL 2016, cea mai mare manifestare de gen, pe plan mondial, dedicată Industriei alimentare.

 

După cum a declarat special pentru revista Fabrica de Carne, domnul Dr. Jafar Kabiri, managerul general al companiei, participarea la târgul catalan a determinat o creștere a operațiunilor de export cu 25 %, față de anul trecut. Dar, dacă la Alimentaria, Optimeat a mizat pe exportul de produse halal, acum, la târgul parizian, principale ținte au fost menținerea pieței externe și stabilizarea acesteia, cu ajutorul dezvoltării liniilor de export de animale vii, în special ovine și bovine.

 

Cât despre posibilitatea exportului de porci vii, domnul Dr. Kabiri ne-a declarat că firma pe care o conduce nu are capacitatea necesară pentru a susține și o astfel de activitate, lucru perfect de înțeles.

 

În altă ordine de idei, trebuie să menționăm faptul că participarea la SIAL a firmei Optimeat s-a concretizat prin numeroase negocieri avute cu parteneri externi, toate acestea urmând a se concretiza în viitoare contracte de export. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 18 octombrie 2016)

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...