Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SIAL 2016: Standul Cris-Tim, plin cu toate bunătățile!

Autor: Ilie Stoianjoi, 20 octombrie, 2016

Cu un volum de 10 % al exportului în 15 țări, din totalul producției realizate, compania Cris-Tim a participat pentru a patra oară la cel mai important târg mondial de Industrie alimentară, de data aceasta, cu stand propriu.

 

Spre deosebire de alte dăți, însă, de această dată, deși a contractat spațiu în pavilionul 6, adică, în zona produselor de carne, Cris-Tim și-a expus întreaga ofertă, din cele trei mari linii de afaceri: carne, lactate și ready-meal.

 

Potrivit domnului Mihai Bogoi, reprezentantul companiei, obiectivul prezenței la Paris este, desigur, acela de a dezvolta afacerile de comerț internațional, prin deschiderea de noi piețe și consolidarea prezenței în zonele deja acoperite de export, dar, lucru notabil, se caută mai ales noi distribuitori pentru marile lanțuri de hipermarket din Uniunea Europeană, dar și din alte zone, semn că, iată, companiile mari încep să depășească stadiul aprovizionării magazinelor din zonele occidentale locuite de emigranții români.

 

Un alt lucru de evidențiat este acela al creșterii prestigiului companiei Cris-Tim, prin accentuarea imaginii companiei. Desigur, prezența delegației Cris-Tim în pavilionul complexului Villepinte a contabilizat un număr important de întâlniri de afaceri la care a participat și președintele grupului, domnul Radu Timiș. (Ilie Stoian-Corespondență de la Paris, 18 octombrie 2016)

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...