Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

SIG a lansat cartonul aseptic cu folie de aluminiu certificată ASI

Autor: Maria Demetriadjoi, 18 iulie, 2019

Pentru prima oară, SIG a lansat cartoane aseptice cu folie de aluminiu certificată ASI, disponibilă pentru consumatori, realizate în parteneriat cu B-Better, un brand de start de la platforma Unilever’s Future Platform.

 

Aprovizionarea responsabilă

 

Standardul de inițiativă pentru managementul aluminiului (ASI) este conceput pentru a spori trasabilitatea și responsabilitatea în lanțul de aprovizionare cu aluminiu.

 

În acest fel, SIG promovează aprovizionarea responsabilă pe tot parcursul lanțului valoric, prin utilizarea aluminiului din surse certificate ASI pentru stratul ultra-subțire de folie din pachetele sale. Aceasta este prima lansare pe piață a cutiilor certificate ASI, de la SIG, eveniment care s-a petrecut în Belgia.

 

„SIG a fost primul convertor din industrie care a obținut certificarea standardului ASI și suntem încântați de faptul că primele cartoane cu folie de aluminiu certificată ASI vor ajunge în curând la rafturile supermarketurilor”, a declarat Martin Herrenbrück, președinte GM, SIG Europe.

 

Clienții pot alege să includă sigla ASI pe ambalajele lor alături de sigla FSC, pentru carton de hârtie cu sursă de alimentare regenerabilă, care este disponibil pe orice pachet SIG din 2016.

 

Ambalaj responsabil

 

„Certificatul ASI al SIG demonstrează că aluminiul din pachetele sale provine din surse responsabile. Referindu-ne la ASI pe pachetele noastre, le arătăm consumatorilor că facem o alegere responsabilă pe ambalaj „, a adăugat Hélène Esser, manager de brand Future Platforms și co-fondator B-Better.

 

Fiona Solomon, CEO al Inițiativei pentru gestionarea aluminiului, a declarat că este interesant să vedem pentru prima dată, în parteneriat cu B-Better, promovarea sursei responsabile de aprovizionare a aluminiului către o piață a consumatorilor.

 

„Viziunea ASI este de a maximiza contribuția aluminiului la o societate durabilă, iar o mai bună înțelegere a importanței lanțurilor de aprovizionare responsabile aduce beneficii tuturor părților interesate”, a spus ea.

Ambalajele Rossmann adaugă valoare produsului tău
Autor: meatmilk  /   luni, 3 iunie 2019

(Comunicat) De ce să folosim ambalaje din carton ondulat la produsele lactate și de carmangerie? Pentru că produsele au nevoie de atenţie maximă atunci când sunt transportate. E important să rămână intacte şi atractive pentru consumatorii care le achiziţioneză.   Ambalajele din carton ondulat produse de fabricile ROSSMANN...

Romprix participă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Firma Romprix, care activează în domeniul etichetării, va fi prezentă la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   Activitatea începută în 1994, precum şi o politică managerială în care cumpărătorul este întotdeauna pe...