Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SiguranȚA: aditivii alimentari, mai sanatosi decat broccoli

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Mediafax) Uniunea Europeana a autorizat pentru spatiul comunitar o serie de reguli privind

alimentatia sanatoasa, pentru a desfiinta perceptiile false sau nedovedite asupra mancarurilor si a bauturilor, precum promisiunile de pierdere in greutate sau cele privind buna functionare mintala sau sanatatea inimii.

Regulile de Nutritie si Sanatate facute publice de Uniunea Europeana privind alimentatia sanatoasa demonteaza exemplele clasice de „regim sanatos”, precum fructele, legumele, pestele gras, ouale, carnea de pasare etc., scrie Mediafax, citand Daily Mail.

In timp ce se presupune ca decizia organismului european va afecta site-uri si firme mari de produse care promit pierderea in greutate, dieteticienii se mentin reticenti in privinta schimbarilor.

Potrivit acestora, multe dintre produsele regasite pe listele nou aprobate sunt ingrediente procesate, iar multe mancaruri evident benefice nu pot ridica indoieli privind efectele asupra sanatatii, ca de exemplu sucul de rosii, mierea, semintele de dovlec si broccoli.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...