Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

SiguranȚA: In decembrie, dsv-arges a confiscat tone de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Luna decembrie a fost una prolifica in controale pentru inspectorii din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Arges.

S-au efectuat 997 de verificari pentru supravegherea starii de sanatate a animalelor si a sanatatii publice.
Cele mai multe, si anume 664, au fost facute in gospodariile populatiei, pentru constatarea starii de sanatate si identificarea animalelor.

Restaurantele, fast-foodurile, fabricile de preparare a carnii, hypermarketurile, depozitele alimentare, magazinele alimentare si laboratoarele de cofetarie – patiserie au fost controlate de inspectori.

S-au aplicat 14 sanctiuni contraventionale, din care 8 avertismente scrise, pentru urmatoarele nereguli: echipament sanitar incomplet pentru protectia alimentelor si intretinerea necorespunzatoare a spatiilor de depozitare, noteaza curierul.ro.

S-au dat si 6 amenzi, in valoare totala de 5.200 lei, pentru: manipularea necorespunzatoare a produselor alimentare; comercializarea de produse alimentare in spatii necorespunzatoare si fara respectarea conditiilor de igiena; nerespectarea normelor privind intretinerea spatiilor de depozitare si valorificare a produselor alimentare; ambalarea si etichetarea necorespunzatoare a produselor alimentare; nerespectarea normelor privind conditiile de depozitare a produselor alimentare.

In cursul lunii decembrie, au fost confiscate si scoase din consumul public, fiindca expirasera, urmatoarele cantitati si sortimente de produse alimentare: carne – 5.393 kg, preparate carne – 7.812 kg, peste – 2.834 kg, preparate peste – 10 kg, lapte – 44 l, produse lactate – 7.507 kg, oua – 11.495 bucati, conserve – 17 bucati, alte produse -3.209 kg.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...