Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

SiguranȚA: la resita exista doar un singur centru de examinare trichineloscopica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Resitenii pot efectua examenele trichineloscopice pentru carnea de porc si vanat intr-un singur punct din municipiu, acreditat de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA).

Prin intermediul Radio Romania Resita, localnicii au fost informati ca in comunele si localitatile judetului Caras-Severin, medicii veterinari de libera practica, vor desfasura aceasta activitate, la sediile dispensarelor veterinare.

Singurul punct acreditat de D.S.V.S.A. Caras-Severin pentru examenul trichineloscopic al carnii de porc si vanat, din Municipiul Resita, este in Piata Sud la cabinetul veterinar al dr. Petrica Gaode – VETERIN PRAX, anunta reprezentantii directiei sanitare veterinare judetene, citati de postul local de radio.

Probele, recoltate si prezentate pentru examinare, sunt pilierii diafragmatici, musculatura intercostala, sau muschii falcilor. Tarifele pentru examinarea unei probe pentru detectia chisturilor si larvelor de Trichinella este de 9 lei + TVA, in cazul porcilor si de 18 lei + TVA, in cazul mistretului. Tarifele si orarul pentru medicii veterinari de libera practica, vor fi afisate la sediile dispensarelor sanitar-veterinare locale si comunale.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...