Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Simona Man a fost numită Secretar de Stat în MADR

Autor: Maria Demetriadvineri, 8 mai, 2015

Premierul Victor Ponta a numit-o, miercuri, pe Simona Alice Man în funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, potrivit unei decizii a prim-ministrului publicată în Monitorul Oficial.

Săptămâna trecută Simona Man a fost eliberată, printr-o altă decizie a premierului, din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism, cu rang de secretar de stat, informează Agerpres.

 

Ministrul Daniel Constantin a dat de înțeles, neoficial, încă de la începutul săptămânii că va numi cel de-al patrulea secretar de stat. Simona Man completează echipa de secretari de stat din care mai fac parte: George Turtoi, delegat și cu coordonarea PNDR 2015-2020, Daniel Botănoiu și Ioan Uțiu.

 

Potrivit informațiilor inserate în pagina sa oficială, Simona Man are 42 de ani, are rădăcinile în Arad și este președintele PP-DD, formațiune creată de Dan Diaconescu. Noul secretar de stat de la Agricultură este de profesie inginer în tehnologia produselor alimentare și controlul calității produselor. În prezent, este masterand al SNSPA, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

La Tulcea, s-a inaugurat activitatea Casei Române de Comerț Unirea
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

(Comunicat) Petre Daea, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a participat în data de 8 aprilie 2019, împreună cu premierul Viorica Dăncilă la inaugurarea oficială a Bursei de Pește din Tulcea, obiectiv de investiții finanțat din Fondul European pentru Pescuit.   La eveniment au luat parte Carmen Dan, ministrul...

“Ziua Europeană a Consumatorului și Concurenței”, sărbătorită la București
Autor: meatmilk  /   joi, 11 aprilie 2019

(Comunicat) La Palatul Parlamentului, a avut loc Conferința "Ziua Europeană a Consumatorului și Concurenței", la care, alături de reprezentanți ai Statului român, au participat comisarii europeni pentru justiție și protecția consumatorilor și politici de concurență.   Evenimentul, parte a manifestărilor organizate cu...