Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Simpozioanele fabrica de carne si fabrica de lapte-20, 21 octombrie 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia infoALIMENT va invita in zilele de 20 si 21 octombrie 2011, la sala Cupola din Pavilionul A al Complexului expozitional Romexpo, sa participati la Simpozioanele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, manifestari conexe ale Saloanelor Inernationale cu acelasi nume, care vor avea loc in perioada 19-23 octombrie 2011, in cadrul Targului Alimenta-2011.

Dedicate specialistilor din industria de procesare a carnii si din industria lactatelor, cele doua Simpozioane vor reprezenta o excelenta platforma de comunicare si, totodata, o foarte buna ocazie de a identifica noi oportunitati pentru dezvoltarea unui business de succes, precum si cea mai buna ocazie de a lua contact cu ultimele noutati din domeniile vizate.
In cadrul celor doua Simpozioane vor sustine comunicari reprezentanti ai unor prestigioase companii, specialisti de marca ai lumii stiintifice romanesti, reprezentanti ai autoritatilor.

Tematica simpozioanelor Salonului Fabrica de Carne – Joi, 20 Octombrie

10:30-12:30
Tema principala: INDUSTRIA CARNII DIN ROMANIA, STARE DE FAPT ªI PERSPECTIVE

Cuvant introductiv: Prezentarea generala a Salonului Fabrica de Carne
• Parteneriatul producator-autoritate trebuie sa functioneze: Mihai Visan, ROMALIMENTA
• Nivel tehnologic: How to improve your profit in a challenging market – ISHIDA EUROPE
• Schimbarea la fata a tuturor ambalajelor – noua lege europeana a etichetarii: Cristian Popa
• Calitate versus pret: ANGST-Romania

• Dezbateri
Pranz

13:30-15:30
Tema principala: DESFACEREA PRODUSELOR DE CARNE, TERENUL RAZBOIULUI PERPETUU
• Cine a pierdut si cine a castigat pe timp de criza: Constantin Hutuleac – BHJ Romania
• Ranjetul cinic al pietei negre: Sorin Minea – ANGST
• Volume sau fragmentare: Greutatea fixa, Marel- Romania
• Siguranta alimentului: Ion Mos, prezentare de produs

• Dezbateri
Pauza de cafea, discutii

16:00-18:00
Tema principala: SIGURANTA, CALITATE, PROFIT, INCREDERE

• ªtampila ovala si siguranta produsului: Prof. Dr. Sergiu Meica – Director de Calitate CrisTim si Prof. Dr. Mihai Berca
• Informatizarea, solutie in beneficiul sustenabilitatii si trasabilitatii produselor romanesti:
INNOVA – Marel Romania
BitSoftware
• Inovarea produsului: Culturi de bioprotectie, Chr. Hansen

• Dezbateri,
Cocktail, discutii

Tematica simpozioanelor Salonului Fabrica de Lapte – Vineri 21 Octombrie

10:30-12:30
Tema principala: INDUSTRIA LACTATELOR LA RASCRUCE
Cuvant introductiv: Prezentarea generala a Salonului Fabrica de Lapte
• Un nou inceput, dar pentru cine? Laptele conform si cota repartizata: Prof Mihai Berca
• Siguranta produsului, garantia succesului: Quality Control – Ishida Europe
• Trasabilitate si transparenta: Prof. Sergiu Meica
• Volume, traditional sau amandoua?

• Dezbateri
Pauza de cafea, discutii

13:30-15:30
Tema principala: CERCETARE, SIGURANTA, IGIENA, DEZVOLTARE
• Igiena laptelui – Cele 12 reguli de aur: DeLaval Romania
• Enzimele, argument pentru inovatie: Prezentare YieldMax si Ha-Lactase – CHR Hansen
• Un partener de incredere: Noack Romania
• Produsele lactate, noile reguli de Etichetare: Cristian Popa

• Dezbateri
Pauza de cafea, discutii

16:00-18:00
Tema principala: PERSPECTIVE ALE INDUSTRIEI LACTATELOR DIN ROMANIA
• Sisteme informatizate pentru industria laptelui: rezervat CSB Romania
• Tehnologii neconventionale
• Noi modalitati de analiza
• Cresterea bazei de aprovizionare

• Dezbateri
Coktail si discutii

In organizarea evenimentelor, infoALIMENT se bucura de suportul Federatiei Patronale Romalimenta, in cadrul careia este afiliata Asociatia Romana a Carnii, de sustinerea Patronatului Roman al Carnii de Porc, al posturilor de radio Antena satelor si AgroFM, precum si al suportului mediatic al Gazetei de agricultura, Agrias.ro, Progresiv-revista de retail, Gastro Media, Practic in bucatarie, Secretele bucatariei, Business Press, Carticica de bucate, Modern Buyer si al Revistei Piata.
Informatii complete despre Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, puteti afla accesand: expozitii.fabricadecarne.ro, expozitii.fabricadelapte.ro, www.infoaliment.ro, www.fabricadecarne.ro, www.fabricadelapte.ro.
Participarea este gratuita iar pentru a va inscrie la simpozioane, va rugam sa completati formularul, accesand unul din link-urile de mai jos :
http://expozitii.fabricadecarne.ro/inregistrare-simpozion.html
http://expozitii.fabricadelapte.ro/inregistrare-simpozion.html
sau trimiteti confirmarea participarii dumneavoastra la adresa de mail office@infoaliment.ro.
In speranta ca aceste evenimente vor va vor aduce noi informatii utile afacerii si activitatii dumneavoastra, asteptam cu deosebita placere confirmarea prezentei, asigurandu-va de intreaga noastra consideratie.

Echipa infoALIMENT

tel./fax: 0040 21 223.25.21
Director Expozitie
Claudia Bocean
claudia@infoaliment.ro

ANSVSA la Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor
Autor: meatmilk  /   luni, 21 mai 2018

(Comunicat) O delegație a Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), condusă de președintele instituției, dr. Geronimo Brănescu, va reprezenta România la lucrările celei de-a 86 – a Sesiuni Generale a Adunării Mondiale a delegaților naționali ai Organizației Mondiale pentru Sănătatea...

INSSE: Efective de animale existente la 1 decembrie 2017 (Raport anual)
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

Potrivit raportului anual emis de INSSE, în anul 2017 faţă de anul precedent efectivele de ovine şi caprine au crescut , iar efectivele de bovine, de porcine şi de păsări au scăzut.     România, în anul 2017, a ocupat locul patru la efectivele de ovine şi caprine în rândul Statelor Membre ale Uniunii...