Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Simtex-oc organizeaza cursuri pentru auditori pe sistemul haccp

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Organismul de certificare Simtex din Bucuresti organizeaza, in perioada 20-24 iunie, cursuri de formare de auditori ai Sistemului de Management al Sigurantei Alimentului in conformitate cu standardul international SR EN ISO 22000:2005 (HACCP).

Cursurile isi propun sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul sigurantei alimentului. In cadrul acestora va fi prezentat sistemul de igiena al unei organizatii care produce alimente (Codex Alimentarius). Programul cursurilor mai include studii de caz, un exercitiu practic de audit combinat la fata locului si un test final de absolvire.

Cursantii pot opta pentru una dintre cele trei variante de curs: principii de igiena alimentara si SR EN ISO 22000 (cu durata de 3 zile), auditor intern in sistemul HACCP – SR EN ISO 22000 (cu durata de 5 zile) sau auditor intern pentru Sistemul de Management Integrat Calitate si Siguranta Alimentului – ISO 9001 si ISO 2200 (cu durata de 5 zile). Pretul variaza, in functie de durata cursului, de la 150 euro (varianta 3 zile) la 250 de euro(varianta 5 zile).

Cursurile vor avea loc la Centrul de Training din str. Ramuri Tei, nr. 20, sector 2, Bucuresti, intre orele 9.00-16.00. si vor fi sustinute de lectorul ing. Victor GRECEANU, QMS Lead Auditor, certificat IRCA.

Simtex-OC este unul dintre principalele organisme de certificare din Romania. Avand o experienta in piata de 15 ani si beneficiind de serviciile unei echipe de profesionisti, Simtex-OC are in portofoliu clienti precum CrisTim, Aldis, Salsi, Medeus, Unicarm, Scandia Romana, Aurora Com, Cicalex, Avicola Calarasi, Goodies. Cursurile organizate de Simtex-OC reprezinta un reper in ceea ce priveste formarea profesionala fiind recunoscute pentru calitatea pregatirii oferite.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...