Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Singura ferma de veverite din tara se afla la brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroazi, cu o investitie de 1000 euro si cateva animalute, afacerea cu rozatoare a devenit acum una profitabila pentru patroni. Ferma are comenzi in toata tara.

Afacerea Dianei a pornit simplu. Si n-a gresit. A inceput sa vanda tot mai multe exemplare. Intre timp, si colectia ei s-a intregit. Cu specii diverse de veverite. Unele, dintre cele mai exotice: japoneze, siberiene, albe sau leopard.

Costa intre 250 si 1000 de lei, un exemplar. Cele mai scumpe sunt veveritele japoneze. In total, vinde cam 50 de animale pe an. Iar profitul… e bunicel. Veveritele nu sunt pretentioase si sunt foarte usor de intretinut. Diana Boca le-a amenajat custi speciale, iar de hranit, le hraneste cu fructe si legume, dar si viermisori, seminte, nuci si alune de padure.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...