Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Singura ferma de veverite din tara se afla la brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroazi, cu o investitie de 1000 euro si cateva animalute, afacerea cu rozatoare a devenit acum una profitabila pentru patroni. Ferma are comenzi in toata tara.

Afacerea Dianei a pornit simplu. Si n-a gresit. A inceput sa vanda tot mai multe exemplare. Intre timp, si colectia ei s-a intregit. Cu specii diverse de veverite. Unele, dintre cele mai exotice: japoneze, siberiene, albe sau leopard.

Costa intre 250 si 1000 de lei, un exemplar. Cele mai scumpe sunt veveritele japoneze. In total, vinde cam 50 de animale pe an. Iar profitul… e bunicel. Veveritele nu sunt pretentioase si sunt foarte usor de intretinut. Diana Boca le-a amenajat custi speciale, iar de hranit, le hraneste cu fructe si legume, dar si viermisori, seminte, nuci si alune de padure.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...