Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Singura ferma de veverite din tara se afla la brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroazi, cu o investitie de 1000 euro si cateva animalute, afacerea cu rozatoare a devenit acum una profitabila pentru patroni. Ferma are comenzi in toata tara.

Afacerea Dianei a pornit simplu. Si n-a gresit. A inceput sa vanda tot mai multe exemplare. Intre timp, si colectia ei s-a intregit. Cu specii diverse de veverite. Unele, dintre cele mai exotice: japoneze, siberiene, albe sau leopard.

Costa intre 250 si 1000 de lei, un exemplar. Cele mai scumpe sunt veveritele japoneze. In total, vinde cam 50 de animale pe an. Iar profitul… e bunicel. Veveritele nu sunt pretentioase si sunt foarte usor de intretinut. Diana Boca le-a amenajat custi speciale, iar de hranit, le hraneste cu fructe si legume, dar si viermisori, seminte, nuci si alune de padure.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...