Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sistem MAP High Speed, de la Venturi MAP Gas

Autor: Meat MIlkluni, 4 august, 2014

Ambalarea în atmosferă modificată prinde tot mai mult teren, mulți dintre procesatorii de carne optând pentru investiția în astfel de sisteme care măresc termenul de valabilitate al produselor. Recent Packing Equipment Sales a pus în vânzare astfel de echipamente produse de Venturi MAP Gas Flushing Technology , echipamente proiectate având la bază conceptul de convenience.

MAP High Speed este mașina complet automatizată, asigurând o viteză maximă de ambalare și fiind recomandată companiilor cu o mare capacitate de producție.  Conceput ca sistem de ambalare în linie, încorporează o bancă de date patern, pentru ambalaje standardizate, dar si de control. Suplimentar, specialiștii companiei pot introduce propriile specificații.

Sistemul automat de mare viteză este fabricat pe un cadru suplimentar de construcții, pentru a se asigura o funcționare fără probleme și productivitate maximă timp îndelungat. Operarea se efectuează cu ajutorul unor carduri de memorie care controlează toate operațiunile, inclusiv cele de feeding.

Echipamentul acceptă o mare varietate de materiale, prin cardul de memorie putându-se controla atât gestiunea materialelor folosite, cât și eliberarea resturilor, pentru reciclare.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...